afis-genpact-final1

Genpact dorește să își lărgească echipa de vorbitori de limbi străine, dornici să își construiască o carieră în domeniul economic, al gestionării relațiilor cu clienții sau în domeniul IT.

Pe lângă cunoașterea la nivel avansat a unei limbi străine, exceptând limbaengleză, află direct de la reprezentanții companiei ce este de apreciat: “Angajații Genpact sunt persoane motivate în primul rând de învățarea continuă și de dorința de dezvoltare profesională. Candidații ideali sunt persoane care doresc să își construiască o carieră într-o companie multinațională, sunt atrași de un spațiu multicultural și motivați de un mediu dinamic și într-o continuă schimbare.

Evenimentul se va desfășura în datele de 15 iulie și 22 iulie, în funcție de disponibilitatea ta. În cadrul evenimentului vei interacționa cu reprezentanții companiei, vei experimenta mediul de lucru la Genpact și vei descoperi oportunitățile de carieră potrivite pentru tine. Este o experiență care te va ajuta să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Înscrierea se face accesând: http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-2/

Genpact a luat naștere ca parte a General Electric și a fost înființat în 1997, în India ca centru de servicii dedicat. Cu timpul, compania s-a dezvoltat nu doar în ceea ce privește numărul de angajați, dar și prin prisma activităților preluate și a complexității acestora. În prezent, Genpact este una dintre cele mai mari companii de outsourcing și soluții pentru tehnologii din lume.

“În cadrul Genpact, acoperim activități care țin de zona financiară (de la contabilitatea primară, până la contabilitate generală, raportare și analiză), partea de supply chain (managementul comenzilor, achiziții, achiziții strategice, extinderea listei de furnizori).” (Monica Bristena Moldovean, Europe Commercial Operations)