Începe a cincisprezecea ediție a festivalului UNIFEST

Începe a XV-a ediție a festivalului UNIFEST

Ediția din 2016 a festivalului UNIFEST își va deschide porțile vineri, pe 4 noiembrie, prin intermediul unei conferințe de presă. Aceasta va porni la ora 11:30 și se va desfășura în cadrul Sălii de Festivități a Primăriei Municipiului București.

Evenimentul, care este organizat de Uniunea Studenților din România începând cu 2001, cuprinde o serie variată de activități. Acestea vor avea ca scop atât asigurarea distracției pentru participanți, cât și instruirea acestora.

Cum te poți distra participând la UNIFEST?

Asigurarea bunei dispoziții și a interacțiunii vine chiar o dată cu începutul festivalului. Sâmbătă, pe 5 noiembrie, va avea loc un treasure hunt. Acesta începe la ora 11:00 și se va desfășura în Sala 1 a Facultății de Matematică a Universității din București.

Pe 6 noiembrie se va da startul Campionatului de Fotbal. Etapa regională va avea loc pe terenul de fotbal al Facultății de Drept, Universitatea din București, între 5 și 6 noiembrie, începând cu ora 9:00.

fotbal11-300x225

Etapa următoare a competiției, cea națională, va avea loc în aceeași locație. Startul acesteia va fi dat tot la ora 9:00, dar pe 12 noiembrie.

Vor mai avea loc concerte și seri de folk, o seară de stand-up comedy, Noaptea albă a Teatrului Studențesc, Noaptea albă a Filmului Studențesc, dar și un mega-concert, în închidere.

Ce poți învăța la UNIFEST?

Organizatorul festivalului, Uniunea Studenților din România, pune la dispoziție și oportunități de învățare sub forma unor workshop-uri, training-uri și campanii de prevenție.

De altfel, festivitatea de deschidere va fi urmată de o campanie de prevenție dentară. Aceasta va fi deschisă la sediul Uniunii, pe 4 noiembrie de la ora 16:00, și va continua pe aproape tot parcursul celor zece zile de festivități.

training-sign-300x300

Studenții interesați să își îmbunătățească abilitățile au la dispoziție zece training-uri. Acestea abordează teme diverse, precum scrieri de proiecte (5 noiembrie), management de proiect (7 noiembrie), programare neuro-lingvistică (9 noiembrie), comunicare (10 noiembrie), leadership (11 noiembrie), motivare și încredere, negociere (12 noiembrie), managementul conflictelor și time management (13 noiembrie).

Cele două workshop-uri abordează aspecte variate, și anume proceduri de resuscitare și dansul. Primul, intitulat Basic Life Support, are loc pe 8 și 9 noiembrie, între orele 16:00 și 20:00. Al doilea, dedicat dansului, are loc pe 13 noiembrie, de la ora 16:00.

Cei interesați de training-uri se pot înscrie aici, iar pasionații de dans își pot exprima interesul aici.

De ce mai poți beneficia la UNIFEST?

Începe a cincisprezecea ediție a festivalului UNIFEST

De intrare gratuită la teatru. Uniunea Studenților din România pune la dispoziție accesul în instituții precum Teatrul Național, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, Teatrul Nottara, doar prin intermediul prezentării carnetului sau a unei adeverințe de student.

Programul detaliat al celor zece zile de festival poate fi găsit pe site-ul oficial al evenimentului.

surse foto: bucurestifm.ro, dstmb.ro, training.lbl.gov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here