Asociatia E-team Psychology, Iași, în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației , din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași organizează în perioada 21-24 mai 2015, CONFERINȚA STUDENTEASCĂ DE PSIHOLOGIE –E-TEAM (Ediția a V-a- prima Ediție Națională a evenimentului)

Evenimentul este adresat tuturor studenților la psihologie indiferent de an, ciclu de studii sau specializare, dar și tuturor celor interesați de acest domeniu. Aceștia se pot înscrie la sesiunea de comunicări științifice, cu sau fără lucrare.

Tema acestei ediții este ,,Stres si reziliența psihologică,,. Unul din invitații speciali ai acestei ediții este prof.univ dr. Andrei C.MIU din cadrul Cognitive Neuroscience Laboratory a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației(Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj)

 Programul conferinței include sesiuni de comunicări științifice,  prezentări, dezbateri tematice și workshop-uri  susținute de specialiști  din toate diverse domenii ale psihologiei (clinic, organizațional, judiciar, psihologia transporturilor etc..)

Detalii despre modalitatea de înscriere, taxe și programul conferinței puteți afla de pe: https://confstudpsiho.wordpress.com/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here