Încântat și bucuros de întâlnire! cu HOREA MURGU by incubator107

0
515

Ce ?

Despre întâlnirile cu sine și pragurile din viață.

Despre când și cum defragmentăm softurile minții.

Despre cum setăm filtrele la antiviruși.

 

”La începutul anilor 2000 (ușor târziu !?!) l-am descoperit (din cărți) pe Tim Gallwey apoi, imediat pe Thomas Leonard, care încă trăia. Exact în anul când Leonard a plecat din lumea asta a apărut pentru mine oportunitatea înființării Coaching Institute (2003). Am învățat cu primele serii de formare, din fericire cu un mare maestru: Alain Cardon. M-am mai dezvățat de multele metehne intelectuale și am mai pus ordine în ”amintirile” (citește telenovelele) unui individ, atunci de peste 50 de ani, care făcuse și pățise multe, multe, dar viața sa nu avea carenă, sonarul nu evalua adâncimile pe unde naviga. … Au urmat alte și alte formări și re-formări, întâlniri (mai ample sau mai fulgurante) cu mari maeștri în coaching (Juli Hay, Stanislas d’Airames, Roger Greenaway, Sandra Wilson, Robert Dilts, John Whitmore, Nandana Nilson … până la recentele cu Kaifi, Lapida-Bogda, Norbert Apter sau David Clutterback) dar și multe întâlniri cu oameni, clienți cum se zice, până m-am mai aflat chiar și pe mine însumi ca maestru (!?!), după atâtea ore de ”autocunoaștere”. Drumul – mi-e mult mai clar acum – nu are un sfârșit (altul decât cel fizic, poate) dar e atât de pasionant. La fiecare cotitură a potecii vezi alte și alte peisagii, te însoțești în călătorii cu alți parteneri de drum. Rămâi în dialog cu ei și cu tine. Contempli și participi la Viață.”

Cu cine?

 

HOREA MURGU este MENTOR în luna martie la incubator107.

Câteva vorbe despre el, într-o prezentare mai „scorțoasă”, cum a numit-o el:

Horea Murgu, coach ICI, secretar SAEL (Societatea de Analiză Existențială și Logoterapie).

Președinte Coaching Institute 2004 – 2011. Președinte fondator ARC, președinte ARC în două mandate.

Coautor al Standardului Ocupațional ANC pentru specialist în activitatea de coaching (cod COR 242412).

Fellow Institute of Training and Organizational Development (UK), CMI (UK) trainer in Mentoring&Coaching.

Peste 1500 ore de coaching. Peste 250 de manageri de nivel 1 și 2 în programe Effective Coaching Skills for Managers. Certificări adiacente: Analiza Tranzacțională – Business Coach, Master practitioner NLP & Coach NLP,

Robert Dilts – Coaching at the Identity Level, trainer Zig Ziglar acreditat. Enneagrama în business.

Postuniversitar UMF Cluj în Diagnostic și terapie prin biorezonanță.

Senior consultant Human Synergistics, PCM™, Profiles, Personal Leadership Coaching System™.

Director de psihodramă și sociodramă în supervizare. Hipnoterapeut NBH (National Board of Hypnosis – USA)

Când?

Joi@incubator107 , 19 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1189, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

SDgrf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.