In luna septembrie orele de filme si seriale se predau pe Netflix

0
88

Ți-ai făcut temele de vacanță? Pentru că luna septembrie tocmai începe, iar orele de filme și seriale se predau pe Netflix! Orarul complet al primelor săptămâni din septembrie ți-l prezentăm aici:

Titluri originale Netflix:

1 SEPTEMBRIE 2018

 

La Catedral del Mar – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În Barcelona Secolului al 14-lea, ascensiunea unui sclav către bogăție și libertate provoacă disprețul clasei nobile și suspiciunea Inchiziției.

 

Sisters – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Confesiunea de pe patul de moarte a tatălui ei o face pe Julia să descopere că are peste 100 de frați și două surori: Roxy, un star TV și Edie, o avocată înfumurată.

 

Monkey Twins – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Inspirat de dansul Khon și artele marțiale thailandeze, un luptător cu traume din trecut își unește forțele cu un polițist pentru a lupta împotriva crimei organizate.

 

Mr. Sunshine – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Un băiat care ajunge în SUA după expediția Shinmiyangyo din 1871 se întoarce în Coreea într-un punct de cotitură istorică și se îndăgostește de o aristocrată.

 

3 SEPTEMBRIE 2018

 

A Taiwanese Tale of Two Cities: Season 1 SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

O doctoriță din Taipei și o ingineră din San Francisco fac un pact și fac schimb de locuințe. O aventură plină de încercări, secrete și întâlniri neașteptate.

 

4 SEPTEMBRIE 2018

 

Better Call Saul: Season 4 –  SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

O moarte șocantă îl propulsează pe Jimmy în lumea criminală – și mai aproape de viața sa ca Saul Goodman.

 

7 SEPTEMBRIE 2018

 

Atypical: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În timp ce Elsa și Doug se confruntă cu consecințele crizei lor maritale și Casey încearcă să se adapteze la noua ei școală, Sam se pregătește pentru viață după absolvire.

 

Cable Girls: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

După o tragedie, Lidia luptă cu pasiune pentru familia ei, Carlota își găsește vocea, Ángeles lucrează sub acoperire și Marga dezvăluie un talent pentru contabilitate.

 

First and Last – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O incursiune emoționantă în primele și ultimele zile de închisoare ale deținuților nou-veniți și ale celor gata de eliberare de la Penitenciarul din Gwinnett, Georgia.

 

Marvel’s Iron Fist: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Odată cu înfrângerea Hand, Chinatown rămâne vulnerabil în fața războaielor și Danny trebuie să protejeze străzile din New York.

 

Shooter: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Atunci când un dușman dezvăluie informații despre tatăl lui Bob Lee, lunetistul veteran este atras într-o conspirație care lovește prea aproape de casă.

 

The Most Assassinated Woman in the World – FILM NETFLIX

În anii 1930, în Paris, o actriță faimoasă pentru scenele sale de moarte de la Teatrul Grand Guignol, se întâlnește cu o persoană care o hărțuiește și fantome din trecut.

 

Sierra Burgess Is A Loser – FILM NETFLIX

Un SMS pe număr greșit iscă o poveste de iubire virtuală între o adolescentă deșteaptă, dar nepopulară, și un sportiv drăguț care crede că discută cu o majoretă superbă.

 

City of Joy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Femeile care au fost maltratate în războaiele din Congo încep să se vindece la Orașul Bucuriei, un centru care le ajută să recâștige sentimentul de identitate și putere.

 

Next Gen – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Prietenia cu un robot top-secret transformă viața unei fete singuratice într-o aventură palpitantă în timp ce se luptă cu personaje malefice.

 

Stretch Armstrong & the Flex Fighters: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Acuzați pe Nedrept de atacul asupra Rook Tower, Flex Fighters trebuie să își protejeze orașul în timp ce sunt căutați. Va reuși Charter City să aibă încredere în ei din nou?

 

11 SEPTEMBRIE 2018

 

The Resistance Banker– FILM NETFLIX

Riscându-și familia și viitorul, un bancher din Amsterdamul ocupat încetinește mașina nazistă de război, creând o bancă subterană pentru a finanța rezistența.

 

Daniel Sloss: Live Shows – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Daniel Sloss și umorul lui negru s-au întors, gata să găsească latura comică a unor subiecte tabu, de la cele profund personale, la cele prea irelevante

 

12 SEPTEMBRIE 2018

 

On My Skin – FILM NETFLIX

Arestat pentru o infracțiune legată de consumul de droguri, Stefano Cucchi este abuzat de poliția italiană Carabinieri și de un sistem juridic incorect. Bazat pe evenimente reale.

 

14 SEPTEMBRIE 2018

 

BoJack Horseman: Season 5 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

BoJack se întoarce pe ecrane în rolul principal din „Philbert”, un nou serial cu detectivi produs de Princess Carolyn. Dar demonii lui se dezlănţuie în forță.

 

Car Masters: Rust to Riches – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Ecipa colorat de la Gotham Garage reface o colecție eclectică de mașini, până ajung la o piesă de rezistenţă pe care o pot vinde pe bani frumoși.

 

Ingobernable: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Emilia preia conducerea unui imperiu de trafic de droguri în lupta sa pentru a-și reuni familia și de a reduce corupția din țara sa.

 

American Vandal: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În urma succesului primului documentar, Peter și Sam caută un nou caz și aleg un mister bizar de la un liceu din Washington.

 

Norm Macdonald has a Show – TALK SHOW

Comedianul Norm Macdonald găzduiește acest talk show cu invitați celebri, conversații neașteptate și culisele universului lui Norm.

 

The Angel – FILM NETFLIX

În timp ce lucrează la cel mai înalt nivel în guvernul egiptean, Ashraf Marwan este și spion pentru Israel. Bazat pe o poveste adevarată.

 

The Land of Steady Habits – FILM NETFLIX

După ce își părăsește soția și slujba pentru a-și găsească fericirea, Anders începe o încercare stângace și incomodă prin care să își reconstruiască viața.

 

The Dragon Prince – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE  

Doi prinți fac o alianță improbabilă cu asasinul elf trimis să-i omoare și încep o călătorie epică pentru a aduce pacea în țările lor afectate de război.

 

Bleach – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Atunci când elevul de liceu Ichigo se transformă în cel care aduce moartea, își dorește cu tărie să dea puterile înapoi. Dar va trebui să ia mai întâi niște suflete.

 

LAST HOPE – ANIME ORIGINAL NETFLIX

După ce aproape a provocat dispariția omenirii cu zece ani în urmă, omul de știință Leon Lau trebuie să lupte acum cu dezastrul ecologic pe care l-a creat.