Știm că sâmbăta se fac multe spectacole de stand-up comedy în București, cum îți poți da și tu seama dacă te afli în target-ul nostru de clienți? Cum decizi ce spectacol de stand-up comedy să alegi? E simplu chiar dacă nu ai mai fost niciodată la Aristocrații la show. 

Dacă în trecut ai fost la un alt stand-up comedy care nu ți-a lăsat o impresie bună, în cazul ăsta poate te potrivești mai bine cu stilul nostru de umor și ar trebui să ne încerci.

Dacă ai fost la un alt stand-up comedy și ți s-a părut extraordinar, poate ești un coneseur de stand-up și în cazul asta ar trebui să ne vezi și pe noi.

Dacă toate stand-up-urile la care mergi ți se par extraordinare, atunci ești un coneseur și înseamnă că deja ai fost la noi la show dar te mai așteptăm pentru că suntem o trupă numeroasă și avem multe glume de mestecat.

Dacă toate stand-up-urile la care ai fost până acum ți s-au părut mediocre, nu te-au impresionat cu nimic și nu îți spune nimic acest gen de umor și de spectacol, ar trebui să ne încerci dar să nu excluzi nici varianta că s-ar putea să fii tu un trist. Din partea noastră ești binevenit să încerci spectacole câte vrei. Dacă opinia ta persistă, îți recomandăm o carieră în politică, la tv sau în dezăpeziri.

Rezervările sunt obligatorii și se fac la 0761.767.098. 

Autor: Radu Isac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here