duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipÎn drum spre casă am dat play melodiei lui Mihail fără să...

În drum spre casă am dat play melodiei lui Mihail fără să mai dau next

Vorbeam în luna martie despre Mihail, care atunci mi-a atras atenția cu melodia „Doar visuri”, iar după cum mă așteptam, era o chestiune de timp până să vină cu ceva nou care să mă facă să o înnebunesc pe colega mea on and on cu aceeași melodie. „Mă ucide ea”, este dintr-un alt film. Unul pe care nu l-ați văzut în mod cert. Nu încă, cel puțin. Poate cel mai obișnuit lucru este să mergi pe stradă și să îți vezi de ale tale.

Mihail

Dar uneori, când te aștepți cel mai puțin „te trăsnește”  viața, destinul, sau cine știe…  se aliniază planetele pentru tine și ai în față o fată trasă prin inel și poate să fie a ta 60 de secunde, cât durează să stai la un semafor. În timpul ăla încerci să o cunoști, să dansezi cu ea, să îți dai seama cum ai putea să o cucerești. Iar cât timp te gândești, se face culoarea verde and life goes on. Cam despre asta e vorba în noua melodie a lui Mihail. Un moment spontan, plin de viață, în care privirile spun mai mult decât o mie de cuvinte, iar un zâmbet poate să facă mai multe minuni decât bagheta lui Harry Potter. Nu trebuie să vă mai spun că trebuie să dați play melodiei, v-ați dat deja seama de asta.

Fotograf: Pavel Curagu.

Roxana Ursu
Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES

Most Popular