În urmă cu câteva ore, patul confortabil, cafeaua care așteptam să se răcească și un site de shopping online erau tot ce aveam nevoie. Dar și cafeaua se răcise la un moment dat, iar site-ul de shopping nu îmi mai oferea cine știe ce alternative. Așa că intru să văd „ce se mai întâmplă” pe FACEBOOK, desigur, și observ că cineva din listă a dat share la noul clip al Rihannei. Melodia Bitch Better Have My Money îmi era cunoscută, dădusem play până în punctul în care deja devenea ridicol de ascultată, însă nu mă deranja. Chiar dacă veneau vecinii să îmi sugereze și alte melodii pe care aș putea să le ascult, i-aș fi trimis să plimbe ursul. Când nu o să mă mai trezească cu burghiul la nouă dimineața, atunci o să schimb melodia. Fair enough, don’t you think?

Nu mă înțelegeți greșit, fata asta are și ea defectele ei. Știu prea bine că nu e cântăreața aia care să sune „wow” live, am auzit-o dând câteva rateuri și oamenii continuau să spună că e genială and stuff. A vrut să fie mereu în centrul atenției, să șocheze și să se vorbească despre ea la fiecare colț al străzii. Și atât de bine a reușit, încât și cei care sunt „hateri” nu au cum să nege că melodiile ei ajung să fie hit. Ca oricărui star, îi place să… show off, să arate ce poate, nu îi pasă ce crede lumea despre ea și atitudinea ei rebelă, nonconformistă o face să fie atât de apreciată. Nu degeaba i se spune „badgalriri”.

De la bun început, clipul melodiei mi s-a părut interesant. Nu m-a surprins. Scenele sunt făcute pentru a impresiona și să îți rămână întipărite în memorie. Degeaba spui tu în mintea ta: „God, femeia asta e dusă cu pluta” sau „Ar trebui să caute cuvântul decență în dicționar”. Chiar dacă te face să te revolți uneori și te întrebi dacă are ceva în cap, femeia știe cum să te facă să o placi şi te surprinde atunci când te aştepţi mai puţin, atunci când credeai că a demonstrat totul. Și nu mulți artiști pot face asta.

În clip, l-a cucerit și pe Eric Roberts cu zâmbetul ei „inocent”, „delicat” și să nu uităm de „nevinovat”. OK. Atunci a fost un #facepalm. Dar nu credeam că o să urmeze ce a urmat. Apare nimeni altul decât Mads Mikkelsen himself. Îl știți bine. Îl joacă splendid pe Hannibal și ne-a făcut să ne îndrăgostim de acest serial. Când l-am văzut a fost pentru prima dată #doublefacepalm și double „Băi ești nebun? Băi ești prost?”, urmat de: „Ce a reușit femeia să facă!?!”. Aveam ochii atât de mari că ziceai că sunt din desene animate. Mi-a plăcut. Hats off. O surpriză foarte faină din partea ei. A meritat să scriu puțin despre asta. Aveți clipul mai jos. Enjoy.

 

Sursă foto: tumblr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here