Ca în fiecare zi de vineri, la ceainăria La un Ceai puteți savura o ceașcă de ceai pe fundalul unui concert deosebit. De această dată vor cânta și vă vor încânta cu ritmuri de jazz, swing și bossa nova, Corina Iorga (voce), Alexandru Coti (pian) și Dimitrie Cristian (bass) într-un concert plin de tandrețe.

Rezervări la 0734 195 395
Suport artiști: 25 de lei
Locuri limitate

Corina Iorga – licențiată a secției de Compoziție Muzicală – Jazz a Universității Naționale de Muzică București, a cântat și cântă în diverse formule de duo și trio alături de muzicieni precum Alexandru Olteanu, Alex Man, Alexandru Coti și mulți alții.

Alexandru Coti – masterand al secției de Compoziție Muzicală – Jazz în cadrul Universitații Naționale de Muzică București, a cântat și cântă în diverse formule (de duo, trio sau mai mari) alături de muzicieni precum Răzvan Cojanu, Emil Bazga, Liviu Negru, Laurentiu Zmau, Cătălin Rasvan, Paolo Profetti și mulți alții.

Invitat: Dimitrie Cristian – un tânăr muzician, din ce în ce mai apreciat și mai prezent la concertele live din București.

Veți asculta piese, compuse în perioade diferite, pornind de la anii 20′, 30′, trecând prin anii ’40 si ’50 și ajungând chiar până în anii ’60 cu balade, swing-uri și bosse nove, multe dintre ele parte din musicaluri sau coloane sonore de film – apartinând unor compozitori precum: Irving Berlin, Arthur Hamilton, Cole Porter, Harold Arlen, George & Ira Gershwin, Bart Howard, Redd Evans, Duke Ellington & Billy Strayhorn, Ivory „Deek” Watson & William „Pat” Best, Antônio Carlos Jobim.

Va asteptam cu drag.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/429800010563164/

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here