Impreuna suntem mai puternici cu Vodafone

0
299
Vodafone Romania; Impreuna mai puternici; stayhome

 Astăzi cei de la Vodafone România anunță ceva special și anume platforma digitală „Împreună suntem mai puternici” prin care se va oferi acces online la o gamă variată de conținut transmis în regim de live streaming pentru a savura de acasă spectacole de muzică, teatru și clase de sport. Platforma poate fi accesată de pe site-ul vodafone.ro/impreunamaiputernici și veți primi acces astfel la cursuri și spectacole live de muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate și utilitate, parenting, storytelling, actorie, etc.). De asemenea, noi ca utilizatori avem posibilitatea de a susține comunitățile pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses în platformă.

Află că Tudor Chirilă este initiatorul platformei digitale, acesta urmând a ajuta vizitatorii online să rămână conectați la muzică și teatru și să susțină artiștii de acasă. Pe lângă Tudor Chirilă avem și alți artiști cunoscuți cu programe speciale printre care Irina Rimes, byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole.

Vodafone invită românii să urmească momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. Există și cursuri variate de hairstyling, cooking, gaming, ba chiar și magie. Cu ajutorul platformei „Împreună suntem mai puternici” veți avea la dispoziție și cursuri de fitness care includ yoga, cardio, balet și anternamente funcționale.

Stay home, stay connected with Vodafone!