Împreună în online, alături de Creart! #Paștileacasă #Tradițiacareunește

0
22
Creart - imagine cover

Sărbătorite în  mod tradițional alături de  întreaga familie, Paștile din acest an au căpătat o formă diferită. Esența și mesajul lor rămân, însă, neschimbate. Rădăcinile și forța noastră de a răzbate își au seva în tradițiile noastre, în credința noastră. Primăria Capitalei, prin Creart, se alătură campaniei #stămacasă, aducând, online, spiritul sărbătorilor de Paști în casele publicului. Cu sprijinul artiștilor populari care ne împărtășesc, cu bucurie și talent, arta din diverse zone ale țării,  postăm zilnic, pe paginile de Facebook Tradiții și Flori de Sărbători și creart.

Vă invităm să ne bucurăm de aceste sărbători altfel, stând acasă. Să căutăm să aprofundăm semnificația acestei mari sărbători reflectată în arta autentică românească, în produsele și obiectele tradiționale asimilate Sărbătorii Pascale, realizate de meșteri populari. Să sărbătorim, și în acest context dificil,  arta, tradiția și bucuria. Să le predăm copiilor noștri la fel de frumoase precum le-am preluat de la părinții și bunicii noștri. 

Cu toții #iubimviața #iubimarta #iubimfrumosul #iubimtradiția #iubimoamenii #iubimRomânia și… #stămacasă! Pentru noi, pentru cei dragi, pentru lumea întreagă!