Importanța serviciilor de găzduire web pentru afacerea ta

0
88
găzduire web
sursa foto: www.pixabay.com

Cum îți definești afacerea? Asemenea unui vis împlinit care a pornit dintr-o idee și o muncă continuă? Greșeli, realizări, începuturi care nu se arătau promițătoare?

După toate acestea, într-un final, ai ajuns să îți vezi crescând propria afacere. Acum, ce faci mai departe? Ai grijă de ea, ca de propriul copil, nu?

Pentru afacerile online, există două moduri pe care trebuie să le iei în considerare: numele de domeniu potrivit și găzduirea potrivită. Dacă la numele domeniului lucrurile sunt mai clare – trebuie să fie ceva care să se potrivească cu afacerea ta -, în cazul găzduirii web, lucrurile nu sunt mai grele, dar trebuie ținut cont de mai multe aspecte.

Care este importanța serviciilor de găzduire web pentru afacerea ta și care sunt acestea?

Poți alege dintre:

  • Găzduire shared;
  • Găzduire VPS;
  • Servere Dedicate;
  • Găzduire reseller;
  • Găzduire CMS – WordPress, Joomla, Magento, Drupal etc.

Dacă ești la început, opțiunile pot fi confuze, neștiind care este cea mai bună variantă. Astfel, mai jos îți facem o descriere a lor:

Găzduire shared – se mai numește și găzduire partajată. Reprezintă un server fizic ce este împărțit în mai multe conturi pentru clienți, fiind izolat unul de celălalt. Este cea mai simplă și cea mai accesibilă (din punct de vedere al costurilor) soluție. Reprezintă o soluție avantajoasă pentru site-uri cu trafic redus. Aceasta, de obicei, vine la pachet și cu adrese de mail și suport tehnic inclus.

Severe VPS –  servere virtuale create pe un sever fizic. În etapa de partajare, acestea funcționează ca servere de sine stătătoare, oferind mai multă flexibilitate, autonomie și control, pe lângă resursele generoase de memorie și procesor.

Servere dedicate – sunt utile proiectelor cu trafic mare. Reprezintă controlul absolut al resurselor – nimic din ce nu îți dorești nu va fi afișat pe acel server. Este un tip de găzduire performat, dar și costisitor.

Găzduire reseller – este dedicat celor care își doresc să revadă servicii de hosting. Permite formarea unor pachete personalizate, cu resursele dorite.

Găzduire CMS  – un tip de găzduire mai nou, oferind asistență necesară, stabilitate, cache integrat și CDN, Litespeed etc.

Furnizorii s-au adaptat cerințelor și au creat servicii personalizate, printre ele se numără: WordPress, Magento, Drupal, Joomla și altele.

Dacă nu te-ai lămurit în privința importanței serviciilor de găzduire pentru afacerea ta, pe site-ul celor de la mxhost, ai o descriere detaliată a acestora. În plus, mai găsești și costurile aferente acestor servicii.

Un singur loc care te ajută să îți găsești varianta cea mai bună de găzduire web pentru afacerea ta.