Grăbeşte-te! Mai ai puţin timp până pe 31 mai pentru a te înscrie la concursul organizat de către IMAGE PR. Dacă îţi doreşti să devii unul dintre cei cinci interni, te aşteptăm pe pagina de Facebook a agenţiei.

 

Ideile tale despre viitorul industrieri comunicării pot deveni realitate. Toţi cei care sunt studenţi sau absolvenţi de facultate şi care vor să se faca auziţi, împărtăşindu-şi viziunea despre importanţa comunicării, sunt aşteptaţi să lase un comentariu pe pagina de Facebook mai sus menţionată.

Intr-un interviu acordat, Alexandru Păiuș, Senior Partner IMAGE PR, a declarat că „Programul de internship este conceput ca o experiență intensă de învățare, în care tinerii se alătură unei echipe de lucru și se implică în activități diverse, care îi ajută să se perfecționeze și să descopere ce li se potrivește. Experiența este esențială pentru dezvoltarea și planificarea carierei, de aceea cred că un astfel de program este un bun început de drum pentru orice proaspăt absolvent”.

Perioada în care stagiul se va desfăşura va fi de două săptămâni, în timpul verii. Printre obiectivele pe care acest proiect le presupune, enumerăm „internii se vor alătura uneia dintre echipele de consultanți IMAGE PR și vor fi implicați în proiectele pe care acestea le desfășoară în mod curent: vor învăța secretele redactării comunicatelor de presă, ale organizării brainstorming-urilor eficiente sau ale raportărilor și evaluărilor acoperirii media. Fiecare stagiu se încheie cu un certificat de practică ce menționează perioada, activitățile desfășurate și o evaluare a performanței la IMAGE PR”.

 Adriana Giurcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here