IMAGE PR caută 5 interni cu spirit revoluționar

  0
  194

  Aspiranții la o carieră în comunicare pot câștiga, până pe 31 mai, una dintre cele cinci poziții ale programului de internship organizat de IMAGE PR, participând la concursul ce se derulează pe pagina de Facebook a agenției.

  IMAGE PR îi invită pe studenți și absolvenți să se alăture Revoluției IMAGE și să împărtășească viziunea lor despre viitorul industriei comunicării din România. Prin postarea unui comentariu pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/imagepr  până pe 31 mai, aceștia vor putea intra în cursa pentru unul dintre cele cinci internship-uri la IMAGE PR din această vară!248394_608711885807758_314259710_n

  „Programul de internship este conceput ca o experiență intensă de învățare, în care tinerii se alătură unei echipe de lucru și se implică în activități diverse, care îi ajută să se perfecționeze și să descopere ce li se potrivește. Experiența este esențială pentru dezvoltarea și planificarea carierei, de aceea cred că un astfel de program este un bun început de drum pentru orice proaspăt absolvent” declară Alexandru Păiuș, Senior Partner IMAGE PR.

  Programul de internship se adresează studenților sau absolvenților în domeniul comunicării, precum și tuturor celor interesați să dezvolte o carieră în relații publice, propunându-și să le ofere posibilitatea de a acumula experiență într-un mediu conectat la realitățile pieței.

  Stagiile se vor derula pe parcursul verii, timp de 2 săptămâni. Internii se vor alătura uneia dintre echipele de consultanți IMAGE PR și vor fi implicați în proiectele pe care acestea le desfășoară în mod curent: vor învăța secretele redactării comunicatelor de presă, ale organizării brainstorming-urilor eficiente sau ale raportărilor și evaluărilor acoperirii media. Fiecare stagiu se încheie cu un certificat de practică ce menționează perioada, activitățile desfășurate și o evaluare a performanței la IMAGE PR. Mai multe detalii despre internship-uri sunt disponibile pe siteul agenţiei.

  Despre Revoluția IMAGE

  Revoluția IMAGE este campania prin care IMAGE PR celebrează împlinirea a 18 ani pe piața de comunicare. Această campanie urmărește să comunice modul în care echipa IMAGE PR a revoluționat industria de PR din România în ultimii 18 ani. Pe parcursul anului vor fi invitați să se alăture campaniei profesioniști în comunicare, profesori, jurnaliști și bloggeri, studenți pentru a creiona împreună direcții de acțiune pentru viitorul industriei comunicării.

  Mădălina Ispas

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.