Ilie Nastase a dat startul la Crosul Universitatii, Cora Lujerului Challange

  0
  599

  Duminică, 11 mai 2014, a avut loc a XXII-a ediţie a Crosului Universităţi Bucureşti Cora Lujerului Challenge.

  Evenimentul a fost un real succes, aproape 3000 de participanţi, din toate categoriile de vârstă, au alergat pentru a-şi arata susţinerea pentru un stil de viaţă sănătos. Şi pentru că succesul are nevoie de modele şi exemple pozitive, startul a fost dat de legenda tenisului românesc, Ilie Nastase.

  _NIS8033

  De la copii şi până la categoria veteranilor, cu toţii s-au înscris într-o cursă de aproape 4km, la finalul căreia au câştigat premii importante. Cei care nu au reuşit să se claseze pe un loc fruntaş au avut ocazia să câştige premiile puse în joc la supertombola crosului.

  _NIS7853

  Pentru a marca importanţa pe care autorităţile publice o acordă sportului de masă şi sănătăţii comunităţii, la start s-a aliniat şi Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu.

  Câştigătorii celor 7 categorii au primit premii oferite de sponsorii evenimentului: Cora Lujerului, Universitatea Bucureşti, Domo, Life Care şi Decathlon.

  _NIS8897

  Universitatea Bucureşti şi Cora Lujerului speră ca astfel de evenimente vor duce la creşterea numărului de participanţi la competiţii în aer liber şi îi aşteaptă pe doritorii de viaţă activă şi sănătoasă la ediţia din 2015.

  Sursa foto