IKEA lansează o nouă aplicație care îți permite să testezi cum ar arăta mobila în casa ta

0
119
IKEA lansează o nouă aplicație

IKEA lansează o nouă aplicație pentru cei care obișnuiesc să comande de acasă. Eu zic că toamna a venit cu vești super faine pentru cei care iubesc produsele de la IKEA. Știm cu toții sentimentul acela regăsit în momentele în care comandăm produse de acasă… ne gândim dacă se potrivește produsul de pe micul ecran cu casa noastră și ne dorim ca totul să facă parte din același „tablou”.

Ne imaginăm cum ar arăta acel obiect în realitate și facem eforturi pentr a-l plasa din minte în cameră, însă uneori dăm greș și ne trezim că nu am făcut cea mai potrivită alegere.

IKEA lansează o nouă aplicație

Ei bine, IKEA ne vine în ajutor lansând o aplicație revoluționară, care în mod sigur va schimba modul în care oamenii obișnuiesc să comande de acasă. Aplicația este destinată momentan utilizatorilor Apple, și oferă un „preview” în timp real.

IKEA lansează o nouă aplicație

Mai exact, aplicația îți permite să testezi dacă mobila se potrivește cu spațiul din camera ta. Totodată poți schimba dimensiunea obiectelor pentru a-ți dai seama dacă acel obiect se integrează cu feng shui-ul camerei tale. Sună bine, nu? 🙂

IKEA Place, poate fi utilizată ușor de către utilizatorii Apple, după cum puteți observa și din video-ul de mai jos.

Noi suntem siguri ca aplicația va fi de folos multor persoane și se va bucura garantat de succes. Voi ce părere aveți?

sursă info/foto: boredpanda.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.