Idei simple de make-up pentru Halloween

8 idei simple de make-up pentru Halloween

Pentru cele care nu sunt neapărate fane ale costumelor de Halloween, s-au găsit alte soluții mai ușoare sau, poate pentru unele dintre voi, mai grele de a vă costuma cu ocazia sărbătorii consacrate de americani.

Nu necesită produse cosmetice costisitoare sau cosmetice în plus față de cele din trusa personală. Ba chiar, de cele mai multe ori, este nevoie de 2-3 produse pentru un look reușit.

Nici talentul la desen nu este un must, dar precizia îți poate fi de folos. Ideile nu sunt nici pe departe noi sau surprinzătoare. Dar, dacă nu ai nimic în plan pentru petrecerea de diseară, cu siguranță te vor ajuta!

1. Căprioară

În fiecare dintre cele 8 sugestii, tușa personală te va ajuta. De la cel mai simplu pâna la cel mai complex make-up de căprioară vei avea nevoie de un creion sau tuș negru și de puțină imaginație.

Idei simple de make-up pentru HalloweenIdei simple de make-up pentru Halloween

2. Pisică

Clasicele vor rămâne clasice. Dacă ești iubitoare de pisici sau dacă nu ai nicio altă idee, poți recurge la acest make-up. La fel ca în cazul anterior, vei avea nevoie de un creion sau tuș negru. Ulterior, poți adăuga alte detalii machiajului tău.

Idei simple de make-up pentru HalloweenIdei simple de make-up pentru Halloween3. Vampir

În cazul de față, pentru un vampir reușit, ai nevoie de un ruș roșu, orice nuanță te avantajează, și un fard gri, negru, maro închis. Pentru un efect mai intens, poți oricând să adaugi lentile.

Idei simple de make-up pentru HalloweenIdei simple de make-up pentru Halloween4. Wednesday

Nu trebuie neapărat să fi iubit Familia Addams pentru a alege să te costumezi în Wednesday. Personajul ei este deja consacrat și oferă, pe lângă codițele clasice, destul de multă libertate în alegerea machiajului. Poți merge pe un look cu buze închise sau deschise la culoare. Accentul va cădea pe ochi pentru care vei avea nevoie, din nou, de un fard închis la culoare: gir, negru, maro închis. Poți adăuga gene false și tuș pentru impact.

Idei simple de make-up pentru Halloween5. Ren

Dacă tot așteptăm cu sufletul la gură Crăciunul, de ce să nu începem să sărbătorim chiar de pe acum. Pentru machiajul de ren o să ai nevoie de un ruj roșu, iar în rest adaugi la alegere orice crezi că s-ar potrivi mai bine.

Idei simple de make-up pentru Halloween6. Clovn

Machiajul de clovn, spre deosibere de cele prezentate anterior, necesită puțin mai multă precizie. Din nou, fiecare alege modelul pe care îl consideră mai accesibil. Tot de un creion sau tuș negru este nevoie, alături de un ruj roșu, vișiniu, mov, orice consideri că te avantajează mai mult.

Idei simple de make-up pentru Halloween7. Harley Queen

Puțină culoare nu strică niciodată. Dintre toate ideile de până acum, aceasta e singura care te poate pune în dificultate. Poate nu ai un fard roșu sau unul albastru. Pentru cel roșu poți oricând să folosești un ruj de aceeași nuanță, iar în cazul fardului albastru, dacă nu vrei să adaugi culori noi în trusă, poți oricând să folosești o altă culoare la fel de intensă (verde, mov). Până la urmă, Halloweenul este și despre interpretări, nu doar despre a copia.

Idei simple de make-up pentru Halloween8. Machiaj Pin-up

Cel mai simplu dintre toate cele prezentate. Pentru un look cât mai apropiat de realitate, vei avea nevoie și de bandana caracteristică. În rest, tot ce îți trebuie este un tuș negru și un ruj roșu, pe lângă puțină precizie, evident.

Idei simple de make-up pentru Halloween

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here