Idei de cadouri și întâlniri de Valentine’s Day de ultim moment

0
124
Valentine's Day

Idei de cadouri și întâlniri de Valentine’s Day de ultim moment

Mulți dintre noi urăsc Valentine’s Day. Însă, cumva, destinul face ca una din persoanele dintr-o relație să-şi dorească să celebreze această zi.

Fie că prietena ta a pregătit deja ceva și trebuie să improvizezi sau iubitul tău este un romantic incurabil, iată câteva idei care te vor scăpa de o eventuală ceartă până la Dragobete.

Seara de jocuri

În funcție de partenerul tău, poți pune în practică această idee în trei moduri de Valentine’s Day:

  1. Puteți juca orice de la poker până la Twister sau Monopoly. Trebuie să stabiliți însă o regulă.

Aveţi la dispoziţie varianta clasică, prin care să vă bucurați de competitivitatea în cuplu, sau pariurile pe anumite mize precum un masaj ori renunțarea la anumite articole vestimentare.

Recomandarea mea ar fi să pictaţi în avans planșa pentru Twister și să vă jucați înainte de a se usca vopseaua. Nu numai că este mai distractiv decât originalul, ci poate servi şi drept un pretext perfect pentru o baie în doi.           Valentine's Day

2. Fă un compromis și acceptă să iei parte, în seara aceea, la jocul ei/lui preferat. Alege-l chiar pe acela despre care îi spui mereu că îl urăști. Va aprecia.

3. E Valentine’s Day, ceea ce înseamnă că e momentul perfect pentru jocuri erotice. Nu  spun neapărat că trebuie să vă bateți pentru că așa ați văzut în seria Fifty Shades, însă e un moment bun să experimentați.

Există multe jocuri făcute tocmai pentru diversitate în pat. Ele pornesc de la simple zaruri şi pot ajunge până la board games.

Mâncare

Orice om devine mai fericit atunci când îi aduci, pe neașteptate, un coșuleț cu mâncare gratuit. Mai ales dacă e student.

Ai nevoie doar de o cutie și o panglică drăguță. Poţi să o umpli fie cu gustări, feluri de mâncare din care să alcătuiești o cină reală, sau cu ciocolată și cutii de căpșuni standard din orice supermarket.

Pune pături pe jos, perne din plin, stinge lumina, aprinde lumânări și obții cel mai romantic cadru. Bineînțeles, mai ai posibilitatea să comanzi o pizza enormă și să cumperi un bax de doze de bere; poate să meargă la fel de bine. Alege în funcție de personalitatea partenerului tău.

Dar, orice ar fi, nu uita să strecori clasica sticlă de vin roșu.

Valentine's Day

Bilete

  • La film/teatru

Nu vreau să fac propagandă împotriva Fifty Shades Darker, însă există modalităţi prin care poţi fi mai creativ.

Dacă nu găseşti nimic bun zilele astea, ai oricând posibilitatea să îți surprinzi partenerul cu bilete luate în avans la un festival de film. Fii îndrăzneț și alege un spectacol care nu se ține în orașul vostru.

  • La un eveniment sportiv

Nu te limita la fotbal. Dacă sunteți pasionați de sport, puteți să renunțați la o întâlnire intimă și să ieșiți cu prietenii la un eveniment sau într-un cadru în care să faceți echipe pentru un joc la alegere.

În cazul în care preferați, totuși, să rămâneți doar voi doi, cea mai populară alegere dintr-un oraș, iarna, este patinajul.

  • La un concert

Când vine vorba de oferirea unor bilete cadou, important este evenimentul în sine. Nu contează dacă data concertului nu coincide cu 14 februarie sau nu este nici măcar în aceeași lună; impactul va fi asigurat de alegerea artistului.

Caută concertele susținute doar de cântăreţul sau formația ei/lui preferată. Din nou, nu ezita dacă evenimentul nu este în orașul vostru, mai ales dacă vorbim despre artiști pe care îi întâlnești rar.
Valentine's Day

O opțiune mai costisitoare ar fi să cumperi spontan bilete către una din destinațiile disponibile în ofertele companiilor aeriene. Cu atenție, poți găsi oferte de la 20 de euro pentru un weekend aventuros și diferit.

De asemenea, astfel de variante asigură transportul și două sau trei zile de cazare la prețul pe care l-ai achita, în mod normal, doar pentru biletele de avion.

Orice ai alege, nu uita să apreciezi simplul fapt că omul de lângă tine există și alege să își petreacă viața alături de tine.

surse foto: tumblr.ro; inohow.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.