Dacă tot se apropie 8 martie, m-am gândit să surprind frumuseţea feminină printr-o listă a celor mai dorite femei ale anilor ’40- ’50. Şi cu ocazia aceasta aflaţi şi câteva detalii despre divele acelor timpuri.

Lauren Bacall – imagine a anilor  ’40, a avut una dintre cele mai lungi cariere din cinematografie, aceasta stingându-se din viaţă la vârsta de 89 de ani. Şi-a început cariera ca model, urmând să devină apoi o adevărată starletă a Hollywood-ului.  Actriţa a murit anul trecut, în vara lui 2014, în urma unui accident vascular.

lauren-bacall-1946

Sophia Loren – reprezentantă a sexului frumos a anilor ’50. Pe numele său real, Sophia Scicolone este una dintre puţinele actriţe care încă se se află în lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că are 80 de ani. La naştere a fost numită de către moaşă „cel mai urât bebeluş din lume”, însă nimeni nu avea să ştie atunci că Sophia avea să ajungă una dintre cele mai dorite femei din lume.  În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a suferit un accident care i-a despicat bărbia, lăsându-i o cicatrice, pe care o are şi în prezent.

Sophia-Loren-sophia-loren-9581734-1280-1024

Marilyn Monroe – una dintre cele mai celebre blonde de la Hollywood, emblemă a anilor ’50, a fost una dintre primele producătoare din industria cinematografică şi nu doar o actriţă. Sătulă să interpreteze rolul clasic al blondei prostuţe, aceasta a luat decizia de a deschide Marilyn Monroe Productions, împreună cu Milton Greene. Un lucru pe care puţini oameni îl ştiu despre Marilyn este acela că starleta a început să ia lecţii de actorie în 1955, când deja era faimoasă.

divine_galleryphoto_paysage_std

Elizabeth Taylor – femeia cu ochii violet a anilor ’50.  Cunoscută pentru numărul mare de soţi pe care l-a avut, actriţa nu a avut un date până la vârsta de 16 ani.  Nu a luat lecţii de actorie, deşi mulţi critici i-ar fi sugerat să facă acest lucru. Niciodată nu a ieşit din casă fără să folosească un parfum, iar unul dintre cei mai buni prieteni ai ei a fost Michael Jackson.

Elizabeth-Taylor-copy

Grace Kelly – actriţă şi prinţesă de Monaco. Mulţi oameni sunt de părere că prinţul Rainier III a cerut-o în căsătorie pe Grace în speranţa de a aduce mai mulţi turişti la Monaco, dornici să o întâlnească pe tânăra actriţă. A fost denumită muza lui Hitchcock, deoarece majoritatea filmelor în care a jucat aceasta, au fost produse de el. După moartea tragică a lui Grace, prinţul Rainier a interzis difuzarea filmelor cu aceasta în Monaco.

Grace-Kelly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here