IAMX revine în Club Quantic cu un concert live

IAMX afis

IAMX revine la București pe 15 februarie în Club Quantic în cadrul turneului Mile Deep Hollow.

IAMX reprezintă proiectul lui Chris Corner, fostul lider al trupei Sneaker Pimps. Proiectul a luat naștere în 2004, în Londra, iar fiecare concert poate fi caracterizat ca fiind un eveniment aparte, în cadrul căruia muzica se împletește perfect cu arta vizuală.

IAMX sunt cunoscuți pentru spectacolele lor energice și teatrale live. Outfit-urile neobișnuite, puțin creepy și pictura corporală sunt, de asemenea, elemente de baza ale acestor show-uri.

Elementele de artă vizuală pot fi văzute în videoclipurile muzicale IAMX și în toate show-urile lor live. Ambele conțin, uneori, conținut vizual puternic și controversat.

Genul abordat este unul complex. Poate porni de la electronic rock și poate ajunge la dance rock sau dark electro. IAMX reprezintă „I AM X”. Numele „Sunt X” se referă la „Becoming X”, titlul albumului de debut al grupului Sneaker Pimps. Corner a explicat că prin înființarea „IAMX” nu mai simțea ca devine „X”, ci mai degrabă că a fost „X”. Semnificația „X”, conform fondatorului, se schimbă mereu ca o variabilă într-o ecuație matematică.

Până în acest moment, IAMX are la activ 8 album de studio, cel mai recent, „Alive In New Light”, fiind lansat în acest an pe 2 februarie.

Discografie:

2004 – „Kiss + Swallow”
2006 – „The Alternative”
2009 – „Kingdom of Welcome Addiction”
2011 – „Volatile Times”
2013 – „The Unified Field”
2015 – „Metanoia”
2017 – „Unfall”
2018 – „Alive In The New Light”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– presale 1 : 85 lei până pe 15 ianuarie
– presale 2 : 90 lei până pe 15 februarie
– la intrare: 100 lei

Se pun în vânzare doar 800 de bilete.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Comentarii

comentarii