vineri, ianuarie 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSHumanCoffee Opening: 15 noiembrie

HumanCoffee Opening: 15 noiembrie

HumanCoffee este o cafenea de specialitate deschisă de Ștefan Rebeja, dansator și tânăr antreprenor, care dorește să unească toți oamenii creativi și speciali în același loc pentru a savura cafea și a petrece un timp minunat împreună.

Alături de RMSC, SOCATA, Gramma, TETO, PopCola, Garajul Francez, JAISSE, sunteți invitați la deschiderea localului @humancoffee.ro (Elena Cuza 8 ) duminică, 15 noiembrie. Cafea delicioasă din partea casei, arome excepționale si muzică bună – toate acestea vor fi îmbinate la terasa @humancoffee.ro.

Vor fi deschiși în intervalul 12:00 – 18:00 pentru ca fiecare dintre voi să reușească să îi viziteze. De asemenea, invitatul special este un Caricaturist care timp de un minut va desena caricatura dumneavoastră pe paharul cu cafea.

HumanCoffee

Evenimentul va respecta normele sanitare și regulile de distanțare socială. Accesul se va face exclusiv cu măști de protecție, care vor fi purtate pe toată durata evenimentului. Nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) .

CÂND?

  • 15 noiembrie

INTERVAL ORAR?

  • 12:00-18:00

WEB SITE:

  • http://humancoffee.ro/
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular