Huawei MediaPad T3 10 – cel mai bun prieten al familiei

0
81

În fiecare zi suntem dornici să ținem pasul cu cele mai noi informații: cautam in permanentă prognoze meteo, rețete interesante, divertisment de calitate, filme și jocuri. Iar pentru asta avem nevoie de acces usor si convenabil la ceea ce contează pentru noi: avem nevoie de o tableta de ultima generatie. Si nu de orice tableta, ci de Huawei MediaPad T3 10, mixul perfect intre finisaje de calitate si tehnologii de top.

Calitate fără compromisuri

De obicei, toți membrii familiei fac cu schimbul pentru a utiliza tableta. Aceasta este folosită atat în bucătărie, cât și în sufragerie, de către copii și de către adulți. Pentru a face față utilizării intense, tableta Huawei MediaPad T3 10 a fost proiectată cu cea mai mare grijă. Spatele acesteia constă într-o singură bucată de aluminiu de cea mai bună calitate. Prin urmare, dispozitivul este mai rigid și mai durabil și, totodată, are un design atractiv care se potrivește atât în orice interior, fie ca este vorba despre bucătărie sau despre sufragerie.

Ca în cazul oricărui dispozitiv mobil, este foarte important ca tableta să fie ușor de utilizat. De aceea, Huawei MediaPad T3 10 are o grosime mai mică de 8 mm și cântărește doar 460 grame, fiind confortabil de folosit pentru perioade mai lungi de timp, și de asemenea, un partener practic de călătorie – aceasta va ține copiii ocupați în timpul plimbărilor lungi cu mașina și va oferi divertisment în timpul călătoriilor cu avionul.

Confort pentru ochi

Ecranul este întotdeauna elementul-cheie al unui dispozitiv mobil, iar tableta Huawei MediaPad T3 10 vine cu un display IPS de 9,6 inci. Ecranul mare permite vizionarea confortabilă a filmelor și navigarea pe Internet, tehnologia IPS oferind culori saturate, un contrast ridicat și unghiuri bune de vizualizare. În plus, tableta MediaPad T3 10 protejează vederea prin activarea funcției Eye Comfort care reduce cantitatea de lumină albastră. Prin urmare, folosirea indelungată a tabletei, în special seara, este mai puțin obositoare pentru ochi, fiind ideala pentru sesiunile de navigare și pentru citirea cărților electronice dupa lasarea intunericului.

Durata mare de viata a bateriei

Cu cât intenționezi să utilizezi tableta mai mult, cu atât este mai importantă durata bateriei, în special atunci când mai mulți membrii ai familiei utilizează tableta pe rand sau atunci când vrei să o iei într-o călătorie lungă. Huawei MediaPad T3 face față cu brio, îndeplinind cerințele de utilizare intensivă datorită bateriei de 4800 mAh, deci va funcționa atât cât ai nevoie, fără să creeze surprize neplăcute.

Specificații de top

Huawei a avut grijă să integreze specificațiile potrivite pentru a asigura confort, fiabilitate și compatibilitate. Procesorul rapid Snapdragon de la Qualcomm oferă utilizatorilor o funcționare fără probleme a aplicațiilor și a jocurilor si performante superioare. In plus, procesorul este susținut de 2 GB de memorie RAM.

Viteza rapidă de descărcare este sustinută de tehnologia rapidă WiFi și LTE (în versiunile selectate). Navigarea se bazează pe sistemele GPS, GLONASS și BSD, astfel încât să poți utiliza tableta oriunde și să obții date precise despre locație.

Alte funcții utile

Părinții vor aprecia cu siguranță aplicația care permite monitorizarea activității copiilor pe tableta. Aceasta permite limitarea timpului în care copilul poate utiliza dispozitivul în timpul zilei este capabilă să stabiliească ce aplicații și jocuri pot fi rulate. În plus, cei mici au la dispoziție versiuni speciale de înregistrări audio, cameră foto, precum și aplicația de desenat. Astfel, datorita funcției Children’s Corner, copiii pot folosi tableta Huawei în siguranță.

Pe plan local, modelul Huawei MediaPad T3 este disponibil la prețuri începând cu 849 RON, în oferta principalelor magazine online, precum și în cea a operatorilor de telefonie mobilă.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 15 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.