miercuri, mai 22, 2024
Recrutare IQool
AcasăDespre tine‘Workshop-urile gratuite Wacom, sau cum să susții industria creativă din România’

‘Workshop-urile gratuite Wacom, sau cum să susții industria creativă din România’

Wacom For Creatives România trece la pasul următor pentru a susține industria creativă prin organizarea a două workshop-uri gratuite, cu ajutorul celor de la Artivist.

Workshop-urile se desfășoară în perioada 20-21 octombrie și încă se fac înscrieri.

Despre workshop-uri:

  1. WACOM PREZINTĂ: DE UNDE VIN IDEILE? Workshop GRATUIT de benzi desenate cu Toma Alexandru

Un workshop scurt care oferă un răspuns lung, însă clar. Multe seminarii și workshop-uri ridică probleme complexe și apoi concluzionează vag. Nu și acum! Deși întrebările „De unde vin ideile?” și „Cum pot face să am idei bune când vreau eu?” pot părea filozofice, workshop-ul sus-numit îți va răspunde cu o certitudine demnă de invidiat (chiar dacă probabil răspunsul va fi „Nu știu”).

DESPRE MENTOR

Toma Alexandru. Toma este comediant noaptea, iar ziua ilustrator și writer pentru Show de Seară (Comedy Central). În toate aceste întreprinderi e nevoie constant de idei noi și bune, așa că speră că într-o zi va putea să le aibă pe amândouă odată. Toma scrie comedie de 12 ani de zile și desenează de peste 20, așa că măcar statistic ar trebui să îi mai iasă câte ceva. Puteți afla mai multe aici: mache.ro

Modalitatea de înscriere:

Pasionații de benzi desenate se pot înscrie aici –→ http://bit.ly/wacom-comics

Termenul limită de înscriere este miercuri, 18 octombrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați joi, 19 octombrie.

  1. Wacom prezintă: Animate Yourself cu Alina Bohoru / Portrait animation workshop

Un workshop scurt, gratuit, de 3 ore în care vom construi un portret de la 0 după care îl vom anima.

Vom învăța atât noțiuni de construcție anatomică al unui portret, cât și tehnică și workflow în Photoshop.

DESPRE MENTOR

Alina Bohoru. În prezent Alina Bohoru este ilustrator la studioul de ilustrație/animație Acțibild. Are experiență de peste 5 ani în freelance și a avut clienți ca ING, Becks, Grolsch, Lidl și Vice. Este street artist ocazional atât la noi cât și dincolo. A avut numeroase apariții și interviuri în diverse publicații online/reviste. Portofoliu —>https://www.behance.net/alinabo

Modalitatea de înscriere:

Pasionații de animație și ilustrație digitală se pot înscrie aici –→ http://bit.ly/wacom-animate

Termenul limită de înscriere este miercuri, 18 octombrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați joi, 19 octombrie.

Lansată în 2016, odată cu organizarea primei ediții a conferinței ”Trăiesc din Artă. Mit sau realitate?”, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate în industria creativă din România. Mai multe informații sunt disponibile pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Pentru detalii suplimentare, contactați:

Iulia Drinceanu, 0740315570, iulia@artivist.ro

Georgiana Gagiu
Georgiana Gagiu
Pot să spun despre mine că sunt o persoană comunicativă, prietenoasă, imi place să cunosc oameni noi şi să am multi prieteni dar sunt şi o persoană activă si dinamică.
RELATED ARTICLES

Most Popular