sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Recrutare IQool
AcasăComunitateEvenimente10 producători români de bere artizanală vor participa la SUN PLAZA BEER...

10 producători români de bere artizanală vor participa la SUN PLAZA BEER FEST

Suntem de părere că e important să promovăm și business-urile românești, întreprinzătorii locali. Credem cu tărie că produsele expozanților noștri pot rivaliza și echivala cu ușurință cu berarii din alte țări cu tradiție în fabricarea de bere craft.” a declarat Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza

Sun Plaza Beer Fest

Berarii prezenți la eveniment vin din mai multe regiuni ale țării și se diferențiază prin stilurile diferite de producție, de la gust clasic la gust intens, cu note preluate din procesul de maturare, de la beri blonde complexe, la beri brune, cu cardamon sau coriandru sau beri roșcate-arămii.

Printre producătorii de bere participanți la festival se numără: Ironic (Snagov), Olovina (București), Maktoob (București), Mad Lads (Giurgiu), Zburătorul (București), Carol (Buftea), Patos (Snagov), Zăganu (Prahova), Cearfisă (Iași), One Beer Later (Buzău).

“Țelul nostru pentru acest eveniment este să aducem producătorii autohtoni mai aproape de publicul larg. Avantajul unui centru comercial este chiar diversitatea și numărul mare de persoane care îi trec pragul. Ajutând la creșterea notorietății în rândul consumatorilor, berarii au ocazia să își facă produsele cunoscute unei categorii de audiență nouă, nu doar a pasionaților de bere, care caută în mod activ acest tip de produse. Astfel, producătorii pot ajuta la educarea publicului despre proprietățile și diferențele dintre berile artizanale și pot vinde produsele către un public nou, divers și numeros. Suntem de părere că e important să promovăm și business-urile românești, întreprinzătorii locali. Credem cu tărie că produsele expozanților noștri pot rivaliza și echivala cu ușurință cu berarii din alte țări cu tradiție în fabricarea de bere craft.” a declarat Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza

SUN BEER FEST este anul acesta la a doua ediție, iar organizatorii spun că vor să transforme acest eveniment într-unul cu tradiție. Și anul acesta, festivalul va avea berea sa oficială, Beerceni ALE, realizată de berari cu experiență. Beerceni ALE este o bere brună, artizanală, nefiltrată și nepasteurizată.

„Ne bucurăm că pentru al doilea an consecutiv colaborăm cu SUN PLAZA la acest eveniment care își propune să promozeve berea artizanală românească. Beerceni Ale este o bere de tip English Ale, o bere potrivită pentru gastronomie, cu intensităţi care o fac ideală chiar și alături de carne roșie, de curcan sau porc, steak-uri sau grill-uri. Structură generoasă și complexa, gust lung şi surprinzător, cu note de ceai negru și accente de nuci şi castane proaspăt prăjite.”punctează Tudor Petrescu, producător de bere artizanală Olovina

SUN PLAZA a pregătit pentru oaspeți și o zonă de food, amplasată alături de standurile berarilor, dar și o zonă instagramabilă pentru pasionații de fotografie. În plus, atmosfera va fi întreținută de o serie de DJ care vor mixa muzică pe toată perioada celor trei zile de festival.

Festivalul de bere artizanală SUN BEER Fest va avea loc în intervalul 9-11 septembrie.

Program 9 septembrie: 16:00 – 22:00.

Program 10 & 11 septembrie: 12:00 – 22:00

Informații și detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/sun-beer-fest-2022/

SUN BEER FEST este un eveniment dedicat persoanelor peste 18 ani. Organizatorii încurajează consumul responsabil de alcool.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular