Aplicație mobilă
Beesers – aplicație pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Pe fondul pandemiei și a mobilității limitate start-up-ul local Beesers a dezvoltat o platformă software care ajută utilizatorii să găsească rapid și eficient personal medical specializat care oferă îngrijiri la domiciliu în condiții de maximă siguranță. 

Clinicile partenere care pot fi contractate prin intermediul platformei oferă printre altele servicii de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu. Utilizând tehnologii moderne, aplicația este proiectată să aducă la un loc prestatorii specializați de servicii medicale și persoanele care au nevoie de acestea la domiciliu.

Serviciile oferite pot fi comandate facil prin intermediul aplicației mobile care este disponibilă în Google Play și App Store și sunt dedicate cu precădere persoanelor care nu locuiesc în același oraș sau țară cu părinții sau bunicii cărora vor să le asigure suport medical specializat.

Nevoia de siguranță și îngrijire a părinților este demonstrată de altfel și prin natura primelor comenzi primite pe aplicație. În prima lună de la lansare au fost solicitate cu precădere testele RT-PCR COVID-19 la domiciliu și sesiuni de kinetoterapie pentru cei care lucrează la birou.

Platforma oferă utilizatorului posibilitatea de a alege servicii de top oferite de clinicile medicale partenere care sunt acreditate să furnizeze servicii medicale la domiciliu cum ar fi:

  • recoltări pentru testul COVID-19
  • injecții
  • kinetoterapie și masaj
  • diagnoză

Ovidiu Tuduruţă, partener Beesers: „Povestea pleacă de pe la mijlocul anilor 2000, când familia mea a decis ca mama să ia calea străinătății și la vremea respectivă să îngrijească vârstnici. După câțiva ani mi-am dat seama că acest tip de serviciu creează două direcții care pot genera un proiect antreprenorial – pe de-o parte avem distanța dintre românul din diaspora și cei dragi lui de acasă și la un moment dat un soft poate să șteargă distanța dintre aceștia, și pe de altă parte tot în diaspora a trecut testul timpului și s-a profesionalizat o echipă vastă de români – specialiști în îngrijiri medico-sociale la domiciliu.“

„Ne propunem să livrăm publicului larg servicii medicale performante, obținute prin câteva click-uri și într-o manieră a trasabilității printr-o platformă unde beneficiarul poate găsi cea mai bună și sigură ofertă câștigând timp față de căutarea individuală prin Google”, mai spune Ovidiu Tuduruţă.

————————————————————————-

*Toți colaboratorii prezenți în platformă sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătății și cu o practică semnificativă în mediul de stat sau privat. Este garanția pe care aplicația Beesers o oferă utilizatorilor care vor să se asigure că persoana apropiată este în siguranță și se află în mâinile unui profesionist care poate oferi un consult de specialitate dacă este nevoie.

Beesers, prima aplicație mobilă pentru îngrijiri medicale în siguranță la domiciliu