SDV_HR_Club_in_cifre

HR Club (asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România) va organiza în perioada 7-18 iulie 2014, pentru al 8-lea an consecutiv, Şcoala de vară HR Club Next Generation. Programul este dedicat tinerilor care doresc să activeze în domeniul resurselor umane şi constă în 2 săptămâni de seminarii şi traininguri susţinute de profesioniţti de renume din HR, sesiuni de lucru în echipă şi vizite de companii. HR Club investeşte astfel în pregătirea şi instruirea viitoarei generaţii de profesionişti în resurse umane, misiunea Asociaţiei fiind dezvoltarea profesională a întregii comunităţi de HR din România.

Participarea la Şcoala de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru 16 studenti în an terminal sau masteranzi selectaţi în urma unui proces în două etape. Prima etapă constă în evaluarea CV-urilor şi a eseurilor transmise pe tema „Care sunt provocările departamentului de resurse umane în dinamica contextului actual?”, iar a doua etapă este cea de intervievare a candidaţilor selectaţi în urma primei etape de selecţie. Termenul limită de înscriere este 8 iunie 2014. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2014.

În cele 7 ediţii anterioare, peste 140 de studenţi s-au întâlnit cu peste 120 de tutori, membri HR Club – consultanţi, traineri şi practicieni din marile companii româneşti şi multinaţionale. Aproximativ 60% dintre alumni şcolii de vară lucrează deja în resurse umane în România sau în afara ţării. Alţi 20% dintre aceştia îşi continuă studiile în domeniu sau activează în ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenţi au primit oferte de angajare sau stagii de practică în domeniul resurselor umane chiar de la tutorii şcolii de vară.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a aplica, vizitaţi website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation şi pagina de facebook dedicata.

HR Club mulţumeşte partenerilor pentru susţinerea Şcolii de vară HR Club Next Generation: Parteneri anuali HR Club 2014 – BCR Pensii, Grupul Trend Consult; Parteneri de conţinut 2014 – Daedalus Millward Brown, PeliFilip; Partener proiect – BRD Groupe Societe Generale; Parteneri media – AcademicLink.ro, Edu-News.ro, IQool.ro, RegieLive.ro, Studentii.net.