afis_Hotel California”Hotel California” este noua producție a sălii Teatrelli și va avea premiera în data de 10 iunie!

Sala de spectacole Teatrelli, situată in incinta sediului creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, le-a pregătit iubitorilor de teatru o nouă surpriză! Marți, 10 iunie, de la ora 20.00, va avea loc prima reprezentație a celei de-a doua producții marca Teatrelli – piesa ,,Hotel California” de Neil Simon, ce se bucură de o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Radu Gabriel, Tania Filip, Maria Radu și Mircea Constantinescu.
Spectacolul poartă amprenta regizorului Gelu Colceag și reprezintă primul proiect inițiat de domnia sa pentru sala Teatrelli. Acțiunea se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între ele.
În prima parte, Diana, o mare actriță britanică este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar celebru din Londra.
A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata. Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții și să se blocheze în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi, când de bucurie, când de tristețe, împletite cu mult umor.
Ultima parte aparține unui alt cuplu cu „probleme”, cel format din Bill și soția acestuia, Bety, care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine însă unul de coșmar când, în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă, de aici începând toate necazurile personajelor noastre.
Spectacolul ,,Hotel California’’ de Neil Simon se va juca pe scena Teatrelli și în datele de 11,12, 17, 18 și 30 iunie, de la ora 20.00.

Detalii despre spectacolele puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.
Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Program casa de bilete
Luni : închis
De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00
Duminică: închis