Hop Garden : show-uri de stand-up comedy în aer liber

0
257
afiș Hop Garden

Peste 70 de spectacole în aer liber au loc în perioada iunie-august 2020 pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225 – pe malul Dâmboviței), în cadrul proiectului de entertainment ”Fool de Vară”.

Derulat sub forma unor succesiuni de evenimente pentru toate gusturile, susținute de zeci de artiști consacrați și debutanți, proiectul include spectacole de stand-up comedy, teatru, spectacole de magie pentru adulți și copii, improvizație și muzică, fiind organizat în parteneriat de Hop Garden și The Fool.

Dintre artiștii consacrați care vor urca pe scena în aer liber în perioada iunie-august fac parte: Horatiu Mălăele, Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, Bogdan Mălăele, Vlad Grigorescu, George Tănase, Radu Bucălae, Mukinka, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Nelu Cortea, Cristina Strecopîtov.
afiș Hop Garden
Hop Garden

Printre spectacolele susținute in aer liber se numără: ”Sunt un orb”, ”Niște oameni.la terasă”, ”Audio Pandemonium”, ”Open Mic”, ”Magic Fairytale”, ”Best of Vlad Grigorescu” etc.

”Parteneriatul pentru organizarea evenimentelor la terasa Hop Garden s-a născut din dorința de a fi mai aproape de solicitările publicului în 2020. După o perioadă critică oamenii simt nevoia să se relaxeze, să socializeze la terasă, să se bucure de o mâncare gustoasă, de o bere rece sau de un vin bun și de momente de amuzament în compania prietenilor. La proiectul ”Fool de Vară”, de la Hop Garden, participă artiști consacrați, iubiți de publicul larg și de clienții noștri, dar și artiști debutanți care urcă pentru prima dată pe scenă.
Dacă râsul este cel mai bun medicament, ne străduim ca, prin bună dispoziție, să “îi vindecăm” pe participanți de întristare, deprimare și necazuri, și, timp de 2 ore, să uite de tot ce înseamnă supărările vieții de zi cu zi. Iar dacă prin evenimentele desfășurate la Hop Garden reușim să aducem un zâmbet cât de mic pe fețele clienților noștri, considerăm că ne-am atins scopul.”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Fool de Vară” este produsul unui parteneriat între noi și cei de la Hop Garden care ne-au primit cu brațele deschise pe terasa lor, până la finalul verii.  Am mutat aici toate show-urile de la The Fool și suntem încântați de cum au mers lucrurile până acum. Colaborarea este una cu bătaie lungă și suntem în discuții cu partenerii noștri ca începând din toamnă să-și pună și ei amprenta în activitatea noastră de la The Fool, cu câteva preparate dintre cele care-i recomandă ca una dintre locațiile cu o bucătărie excelentă. ”Fool de vară” este un proiect de entertainment ambitios care lansează cea mai mare scenă de comedie în aer liber din București. Practic, mutăm show-urile de stand-up comedy la terasă și promitem spectacole incendiare, dar și porții sănătoase de umor”, a declarat Călin Crețu, manager The Fool.

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

afiș Hop Garden
Hop Garden