joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăDespre tineConsiliereHer Webinars 2021: O‌ ‌săptămână‌ ‌dedicată‌ ‌dezvoltării‌ ‌personale‌ ‌și‌ ‌leadership-ului‌ ‌feminin‌ ‌

Her Webinars 2021: O‌ ‌săptămână‌ ‌dedicată‌ ‌dezvoltării‌ ‌personale‌ ‌și‌ ‌leadership-ului‌ ‌feminin‌ ‌

A‌ ‌patra‌ ‌ediție‌ ‌de‌ ‌webinarii:‌ ‌”‌Her‌ ‌Webinars‌ ‌Winter‌ ‌2021‌ ‌Edition‌”‌ ‌este‌ ‌aici!‌ ‌Evenimentul‌ ‌va‌ ‌avea‌ ‌loc‌ ‌online‌ ‌și‌ ‌gratuit‌ ‌în‌ ‌perioada‌ ‌6-10‌ ‌decembrie‌ ‌2021.‌ ‌O‌ ‌să‌ ‌abordăm‌ ‌subiecte‌ ‌precum:‌ ‌‌Human‌ ‌Rights:‌ ‌Global‌ ‌&‌ ‌Local‌ ‌Change,‌ ‌Creative‌ ‌Marketing,‌ ‌Writer’s‌ ‌block:‌ ‌how‌ ‌to‌ ‌find‌ ‌our‌ ‌inspiration,‌ ‌Perfecționismul‌ ‌în‌ ‌viața‌ ‌profesională,‌ ‌Drumul‌ ‌spre‌ ‌o‌ ‌carieră‌ ‌în‌ ‌politică‌.‌ ‌

Printre‌ ‌invitații‌ ‌noștri‌ ‌speciali‌ ‌se‌ ‌numără:‌ ‌Susan‌ ‌Shapiro‌ ‌-‌ ‌NYT‌ ‌Bestseller,‌ ‌Andy‌ ‌Galindo‌ ‌-‌ ‌consultant‌ ‌și‌ ‌manager‌ ‌unor‌ ‌organizații‌ ‌non-profit,‌ ‌Diana‌ ‌Lupu‌ ‌-‌ ‌psihoterapeută,‌ ‌Lauren‌ ‌Ruffin‌ ‌-‌ ‌co-CEO‌ ‌Fractured‌ ‌Atlas,‌ ‌Oana‌ ‌Bîzgan‌ ‌-‌ fostă ‌deputată‌ ‌independentă‌ ‌în‌ ‌Parlamentu‌ ‌României‌ ‌și‌ ‌World‌ ‌Global‌ ‌Leader.‌ ‌ ‌ ‌

‌Her Time România este prima platformă de leadership și networking feminin din România.

Platforma a fost lansată în luna aprilie 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei din România în dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem o echipă de 40 de voluntare dedicate misiunii Her Time și credem în puterea ajutorului reciproc. Astfel, ne dorim ca rețeaua creată să încurajeze și să inspire tinerele în luarea de inițiative cu impact social. Susține-ne misiune pe Patreon și nu uita că am ieșit și cu merch ce va inspira lidera din tine.

Cum te înscrii la Her Webinars Winter 2021?

 1. Accesează link-ul de înscriere
 2. Citește cu atenție instrucțiunile și detaliile evenimentelor
 3. Răspunde la toate întrebările și trimite formularul
 4. Pune-ți reminder pentru sesiunile webinariilor și verifică mail-urile trimise de noi cu detaliile necesare.
 5. Trimite formularul de înscriere și prietenelor. Totul devine mai interesant când puteți discuta pe aceleași teme de interes.

Cine vor fi invitații speciali al celei de-a patra ediție Her Webinars?

6 decembrie Ora 18

Perfecționismul în viața profesională

Invitată specială: Diana Lupu, psihoterapeută

Diana Lupu este psihoterapeutul unei noi generații. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, formată în psihoterapia de familie și de cuplu. Este psiholog și psihoterapeut, realizează emisiunea Love Is Fun but Complicated din cadrul publicației A List Magazine by Andreea Esca, susține cauze pentru conștientizarea și combaterea violenței domestice alături de asociația A.L.E.G. Prin proiectul #ȘiEuReușesc, scrie rubrica #PsihoDescoperiri în cadrul editurii Pagina de Psihologie. Curiozitatea este principalul elementul pe care Diana se bazează în activitatea sa, iar dinamica relațiilor de cuplu și perioada adolescenței sunt domeniile sale de interes.

Vom vorbi despre:

 • perfecționism
 • cum ne afectează perfecționismul atât short term, cât și long term
 • cum să abordăm un stil de lucru sănătos

7 decembrie Ora 18

Creative Marketing (ENG)

Invitată specială: Lauren Ruffin, co-CEO Fractured Atlas

Lauren Ruffin are 20 de ani de experiență în politică, marketing, strângere de fonduri și planificare strategică. Discută des despre cele mai bune practici în storytelling captivant pentru a combate discriminarea rasială și economică. Este și co-CEO pentru Fractured Atlas, cea mai mare asociație națională de artiști și creatori din SUA. Este fondatoarea Școlii de “Artist Campaign School”, un nou program educațional care a instruit peste 70 de artiști să candideze pentru funcții politice. Și a făcut parte din consiliul de conducere al Black Girls Code și din consiliile consultative ale ArtUp și Black Girl Ventures.

Vom vorbi despre:

 • Marketing Creativ
 • Storytelling și Publicitate
 • Incluziune în Domenii Artistice

8 decembrie Ora 18

Writer’s block: cum ne găsim inspirația? (ENG)

Invitată specială: Susan Shapiro, NYT Bestseller

Susan Shapiro este autoarea a 17 cărți, având și bestseller-ul New York Times ”Unhooked”. Ea ne povestește mai multe despre cum un autor își găsește inspirația și cum poți să treci peste momentele de impas. Având experiență și în scrierea de articole pentru reviste precum The New Yorker, The New York Time, Glamour, ea ne va putea da mai multe detalii despre cum poți să menții un flow de creativitate.

Vom vorbi despre:

 • cum un autor își găsește inspirația
 • cum poți să treci peste momentele de impas
 • cum poți să menții un flow de creativitate

9 decembrie Ora 18

Workshop: Activism in Practice (ENG)

Invitată specială: Andy Galindo, consultant și manager unor organizații non-profit

Andrea Galindo este un avocat internațional pentru drepturile omului, care lucrează ca consultant independent. În prezent este consultant al Comisiei Inter-Americane pentru Drepturile Omului, proiectând și implementarea de cursuri online. Este profesor invitat la Colegiul Bennington. În ultimii 18 ani a predat drepturile omului și a informat apărătorii drepturilor omului, membri ai organizațiilor internaționale și regionale și funcționari guvernamentali din toate părțile lumii.

Vom vorbi despre:

 • Instrumentele necesare pentru activism
 • Mecanisme de apărare & protecție
 • Colaborare Locală & Internațională

10 decembrie Ora 18

Drumul spre o carieră în politică

Invitată specială: Oana Bîzgan, fost deputat independent în Parlamentul României

Oana Bîzgan a fost deputată independentă în Parlamentul României și membră a Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați. Oana este prima femeie din politica românească selectată de către World Economic Forum în comunitatea Young Global Leader și ambasadoare a campaniei Girl2Leader în România. Principalele cauze pentru care aceasta militează sunt drepturile femeilor, copiilor și ale persoanelor cu dizabilități și justiția socială, în general.

Vom vorbi despre:

 • drumul Oanei către cariera sa în politică
 • metode prin care alte femei pot să obțină oportunități și să îi urmeze calea
 • tips & tricks în domeniu

Her Time vă așteaptă cu brațele deschise la cea de-a patra sesiune a webinariilor. Avem speranța ca și de această dată comunitatea noastră să se dezvolte și să învețe câte ceva de la selecția noastră de invitate incredibil de talentate care au de împărtășit cât mai multe informații despre cum au ajuns la succesul pe care îl au acum.

Nu uitați să completați link-ul Her Webinars Winter 2021 Edition – Her Time România (google.com) până la data de 4 decembrie și să ne urmăriți pe toate platformele de social media sau să ne susțineți printr-o donație unică, ori lunară pe Patreon pentru a ne ajuta să ne continuăm misiunea de a inspira tinerele femei din România.

RELATED ARTICLES

Most Popular