duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăHer Time: Primul eveniment fizic!

Her Time: Primul eveniment fizic!

Her Time România organizează pentru prima dată în format fizic o proiecție live de film feminist, după vizionarea căruia vor urma dezbateri cu participanții, moderate de ambasadoare din echipa HTR. Evenimentul va avea loc pe 20 august, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, București.

Următoarele sesiuni de vizionare de filme vor avea loc online, în cadrul clubului de networking, Her Network, unde așteptăm cu nerăbdare cât mai multe persoane noi!

  • De ce să participi?

 

Dacă îți dorești să descoperi o comunitate incluzivă, care celebrează diversitatea și promovează printre altele egalitatea de gen, leadership-ul și networking-ul feminin, atunci vino la Roaba de Cultură de la ora 20 și ia parte la un film de excepție!

 

Participarea la eveniment reprezintă totodată o oportunitate de a cunoaște persoane cu pasiuni similare și din arii comune, de a-ți crea noi relații, de a învăța împreună și desigur, de a te destinde în aer liber. Filmele au reușit întotdeauna să inspire, să prezinte valori și principii în afara propriei perspective și să ridice întrebări încărcate cu un puternic impact social, așa că alătură-te sesiunilor de film din cadrul Her Network pentru o experiență unică prin care te poți dezvolta interactiv atât personal, cât și profesional!

Înscrierile se fac prin completarea formularului din bio-ul nostru.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeocNKk9WBXGoGvzClrnYizQbl8wl5wXxekusqwMfcbQr2ZOg/viewform

  • Scopul HTR

Her Time România este prima platformă de leadership și networking pentru tinere din România. Her Time a fost lansată în luna aprilie 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei din România în dezvoltarea lor personală și profesională.

Her Network România este un club de networking pentru tinere între 18 și 24 de ani care facilitează sesiuni bilunare unde poți întâlni alte tinere din domeniul în care activezi. A fost creat ca un spațiu safe și inclusiv destinat tinerelor din România dornice de a se conecta cu alte persoane pentru a discuta despre planuri de carieră, pasiuni și interese comune. Oferim un spațiu pentru nașterea ideilor inspirate și pentru ajutor reciproc prin facilitarea conexiunilor dintre tinere active și implicate.

Unde ne găsești?

Link Bio: https://lnk.bio/hertimeromania

Blog: https://hertimeromania.wordpress.com/

Instagram: https://www.instagram.com/hertimeromania/

Facebook: https://www.facebook.com/hertimeromania/

Grup de Networking: https://www.facebook.com/groups/923738724726986/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia/?viewAsMember =true

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChx8qSi3BrZw546aA9datxw?view_as=su bscriber

Patreon: https://www.patreon.com/user?u=37161114

RELATED ARTICLES

Most Popular