Healing can B FUN playshop by incubator107

0
223

Ce?

O călătorie veselă în lumea jocului, simțurilor și a bunei dispoziții pentru a ne elibera de griji și emoții negative. Vom folosi căi haioase și creative care te vor ajuta să te conectezi la inimă, corp și univers într-un fel în care nu ai mai făcut-o niciodată. Vei afla că spiritualitatea și vindecarea nu sunt neapărat treburi serioase, ci mai degrabă foarte fun, daca alegi să le privești dintr-un unghi diferit.

În timpul atelierelor vom alege o emoție negativă pe care sa lucrăm de comun acord – furie, tristețe, frică. Ne vom juca cu ele și vom vedea ce au ele sa ne spună cu adevarat. Vom alterna momentele de interiorizare cu cele de veselie și joacă pentru a învăța sa reacționăm mai bine la extremele prin care ne trece viața din când în când . Vom râde și ne vom îmbrățișa, vom glumi și ne vom juca.

În propria mea vindecare și cu clienții mei folosesc o combinație între body awareness (prin atenția concentrată asupra a ceea ce simțim emoțional și fizic în acest moment) , embody joy (prin crearea unei mișcări sau poziții corporale care să ne ofere o stare de bine), creativitate și joacă (folosind tehnici vesele cum ar de exemplu gibberish talk, crazy body shaking, cartoon voices între multe altele, pentru a elimina emoțiile negative), râs (folosind câteva exerciții din Laughter Yoga pentru a vedea partea pozitivă a vieții în orice situație) și multe altele.

 

Cu cine?

Cu Daniela Dumitriu, life coach, artist și Laughter Yoga Leader , printre altele (www.danieladumitriu.com) . Daniela îți va împărtăși câteva dintre secretele vindecării vesele pe care ea însăși le-a descoperit atunci când a avut nevoie și nimic nu o mai putea ajuta. Prin experiența sa personală te va ajuta să vezi lumea cu alți ochi, conectându-te la ceea ce este cu adevărat important pentru tine, corpul și inima ta.

sdgf

 

Când?

Luni@incubator107 , 09 Martie de la 19:00 la 21:00
Luni@incubator107 , 16 Martie de la 19:00 la 21:00
Luni@incubator107 , 23 Martie de la 19:00 la 21:00

 

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1181,  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.