Havana vine pe stradă în orașul tău şi îți oferă o vacanță în Cuba!

0
122

Vara aceasta, Havana Club aduce orașul cubanez pe o stradă din România, împreună cu Sweet Damage Crew. Aventura Havana In The Street începe online, unde iubitorii de rom pot contribui la forma finală a graffiti-ului și pot alege inclusiv orașul în care se va deschide o fereastră către Havana.

În joc sunt numeroase premii săptămânale, dar și premiul cel mare: o vacanță de 5 zile în Havana, pentru două persoane.

Aventura cubaneză prinde contur pe www.havanainthestreet.ro, unde vizitatorii site-ului joacă rolul personajului principal în fiecare dintre cele 8 episoade ale ilustrației. De la primul pas în Havana, primul cocktail cu rom degustat sau experiențe de neuitat pe plajele însorite, Sweet Damage Crew dă culoare elementelor poveștii în funcție de alegerile utilizatorilor.

Astfel, la fiecare două săptămâni, Havana Club dezvăluie un nou episod și stârnește imaginația iubitorilor de rom, lăsându-i să decidă continuarea următorului capitol din graffiti-ul Havana In The Street.

Rolul aventurierilor nu se oprește însă aici. După ce contribuie la continuarea poveștii Havana In The Street, utilizatorii pot  alege orașul în care Havana Club și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural. City Battle-ul se dă între București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, iar orașul învingător va fi cel care va strânge cele mai multe share-uri pe Facebook, din site.

,,Ne-am dorit să oferim consumatorilor o experiență la fel de energică și spontană precum Havana însăși. Așa a luat naștere Havana In The Street, un proiect colaborativ în care complici ne sunt cei de la Sweet Damage Crew și fiecare utilizator care contribuie online la poveste. Împreună, deschidem o fereastră către Havana în România și dăm gust petrecerilor de vară cu Mojito și Cuba Libre autentice.” – Oana Ghinea, Junior Brand Manager Havana Club în România.

Havana In The Street se desfășoară până pe 21 august 2017, timp în care participanții pot câștiga numeroase premii săptămânale: tricouri cu episoadele Havana In The Street, stickere graffitti și kit-uri pentru cocktail-uri homemade cu Havana Club. La finalul campaniei, premiul cel mare va merge către un câștigător decis prin tragere la sorți, care va pleca împreună cu un prieten într-o vacanță de 5 zile în Havana.

Havana In The Street episod 3 - site

Havana Club aduce pulsul Cubei în contexte noi, prin două sortimente autentice de rom: Havana Club 3 Anos şi Havana Club Especial. Havana Club 3 Anos, singurul rom alb cubanez învechit 3 ani în butoaie de stejar, adaugă vitalitate clasicului Mojito, prin note de citrice şi mirodenii. Havana Club Especial, rom premium învechit minimun 5 ani, oferă profunzime celebrului Cuba Libre, prin notele ușor dulci de vanilie, scorțișoară, coajă de portocală și note lemnoase de stejar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.