Harry Potter – varianta cu coarne, in Horns

  0
  426

  hypable

  Tocmai a fost lansat trailerul pentru filmul „Horns” cu Daniel Radcliffe şi Juno Temple.

  Daniel Radcliffe, cunoscut în special pentru rolul din seria fantasy „Harry Potter”, revine într-o ipostază complet diferită în filmul horror „Horns”, bazat pe romanul lui Joe Hill.

  Trailerul se concentrează pe personajul lui Daniel Radcliffe, Ig Perrish, despre care se crede că şi-a omorât cu brutalitate iubita, jucată de Juno Temple.

  În noaptea în care se împlinește un an de la moartea iubitei sale Merrin, Ig îşi îneacă amarul în băutură şi comite fapte dezgustătoare. În dimineaţa următoare constată cu stupoare că i-a crescut din tâmple o pereche de coarne. Nu sunt un simplu accesoriu, puterea lor făcându-i pe oameni să-şi mărturisească păcatele şi să cedeze fără putere de împotrivire propriilor impulsuri. Cu o asemenea unealtă, extrem de utilă, la dispoziţie, Ig face tot posibilul pentru a afla cine este de fapt ucigaşul iubitei lui şi pentru a-şi planifica răzbunarea.

  Actorul britanic Daniel Radcliffe, în vârstă de 24 de ani, şi-a început cariera cu rolul lui David Copperfield din filmul cu acelaşi nume apărut în 1999. În 2000, a primit rolul lui Harry Potter din „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”/„Harry Potter şi Piatra Filozofală” şi a continuat să joace acest rol ce l-a făcut celebru în toate cele opt filme ale seriei.

  Juno Temple este cea care joacă rolul iubitei sale în filmul „Horns”. Are 24 de ani şi s-a făcut cunoscută pentru rolurile din „Atonement”/„Remuşcare” (2007), „Killer Joe”/„ Joe, asasin în timpul liber” (2011) și „The Dark Knight Rises”/„Cavalerul negru: Legenda renaşte” (2012). Ultimul său rol a fost în „Maleficent”, alături de Angelina Jolie.

  Filmul este regizat de Alexandre Aja și va avea premiera pe 31 octombrie, în seara de Halloween.

  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=sOwqLsoJ5LY[/youtube]

  Sursă foto: hypable.com