Harry Potter revine!

0
276

Când credeam toți că, într-un final, micuțul Harry Potter s-a așezat liniștit la casa lui, iată că necazurile nu se opresc și îl pun din nou în dificultate. În colaborare cu Jack Thorne și John Tiffany, J. K. Rowling completează celebra serie de ficțiune, începută cu 20 de ani în urmă, cu cel de-al optulea volum: „Harry Potter and the Cursed Child”. Sunteți gata de o nouă aventură în stil magic?

Foarte puține lucruri se știu despre noul volum. Acțiunea cărții este plasată la diferență de 19 ani de firul epic al celui de-al șaptelea volum, când Harry reușește să îl distrugă pe Lordul Cap-de-Mort și se căsătorește cu Ginny, sora lui Ron. Acum, după aproape două decenii, Harry, angajat al Ministerului Magiei, soț și tată a trei copii, se confruntă cu trecutul care pare a nu-i da pace. Albus, fiul său cel mic, poartă pe umeri greutatea unei moșteniri de familie pe care nu a dorit-o niciodată. Deși credeau că lucrurile au luat sfârșit, atât tatăl, cât și fiul află că, din nefericire, întunericul vine uneori din locuri neașteptate. Aparent, Albus va fi „copilul blestemat”..

„Harry Potter and the Cursed Child” este primul volum din seria omonimă care va fi jucat pe o scenă de teatru. Premiera va avea loc pe 30 iulie, la Palace Theatre din Londra, în regia lui Jack Thorne.

Întrucât este puțin probabil ca unii dintre noi să ajungem în Londra și să urmărim premiera, ne putem limita la a achiziționa cartea. Distribuitorii români pun la dispoziție volumul, cu reduceri chiar. Unde? Aici! Lectură plăcută!

Sursa foto: www.fansided.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.