images

Atențiune, atențiune, fani baschet și restul de națiune! Pe 21 aprilie, adică în a doua zi de Paști, vine echipa de baschet Harlem Globetrotters la București, la Sala Polivalentă.

Împătimiții baschetului știu despre ce e vorba, iar pentru ceilalți am eu informațiile. Harlem Globetrotters s-a înființat în 1926 sub numele de Savoy Big Five și este, în ziua de azi, printre cele mai cunoscute echipe din lume. Baschetul pe care îl joacă ei nu este unul de competiție, ci unul de spectacol, care îmbină comedia, teatrul și sportul.

Oamenii ăștia fac hocus-pocus cu mingea, că de-aia li se spune și „magicienii baschetului”. De la schimbări de direcție neașteptate, la dribbling-uri aproape imposibil de urmărit, la coșuri din partea opusă a terenului și până la celebrele slam-dunk-uri, Harlem Globetrotters le fac pe toate și le îmbină într-un show care, susțin ei, este „entertainment pentru toată familia”.

Dacă nu ești convins/ă, uite un video cu top 10 slam-dunks de pe pagina lor oficială de Youtube:

Dacă te-ai hotărât, bilete găsești pe www.eventim.ro. Cred că ar mai trebui să știi un lucru: Harlem Globetrotters au mai fost la București în 2007, 2008 și 2010, iar spectacolele de atunci au fost cu casa închisă.

Redactor: Fulvia Olaru