Hara concert

Cu „sufletul pe tavă”, cu cărțile pe față. Sinceritate masculină maximă. Autoironie. Confesiune și regret. Emoție autentică. Speranța. Iubire. Atât de complex și adevărat, dar spus atât de simplu, în inconfundabilul stil HARA.

O piesă fără măști, care te lasă masca. Nu ai cum să nu o reții, nu ai cum să nu o cânți. „Nu mai vreau să am dreptate, vreau doar să fiu fericit!”

#ArFiTrebuit se lansează pe 15 ianuarie cu un super concert HARA la Hard Rock Cafe. Vino să o asculți în premieră,să o cânți și să trăiești live emoția ei unică, alături de toate celelalte piese ale trupei care transformă orice show HARA într-o experiență senzorială electrizantă, de neratat.

Așadar, pe 15 Ianuarie, ne vedem la Hard Rock Cafe pentru a ne bucură de un concert Hara și pentru a ascultă în premieră nouă piesă a băieților.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară la următoarele prețuri:

– 69 de lei – VIP, cu loc la masă în față scenei (număr limitat la 80 de bilete)

– 49 de lei – Access General, cu loc la masă în sala

– 49 de lei Fără Loc

Un eveniment recomandat de ROCK FM.