Domnilor, să vă spunem că vine o magică perioada a anului! Alta decât Crăciunul, perioada magică a Zilei Îndrăgostiților, perioada magică a Paștelui și perioada magică a zilei ei de naștere, desigur.

În această perioadă, bărbații trebuie să fie atenți la sentimentele partenerei, ale mamei, ale prietenelor, colegelor și în general ale sexului frumos.

De fapt, nu trebuie să fiți atenți, este indicat s-o faceți ca să vedeți fericirea de pe chipul ei!

Acestea fiind zise, să vedem primul pas: CUMPĂRAȚI MĂRȚIȘOARE!

Da, acel little piece of red and white string what makes chicks feel special – dovedit științific!

Vă recomandăm să luați întotdeauna ceva special, iar asta găsiți la Halluci.

Halluci Dark Market este un târg cu zâne întunecate și făurari de bijuterii & accesorii misterioase. O colecție aleasă de la negru goth până la buline și cirese pin-up. Spunem mai departe o poveste despre frumusețe și fascinația pentru negru. Prezentăm îmbrăcăminte, bijuterii, obiecte de artă, gadget-uri, toate în stilurile goth, rock, punk, metal, rockabilly, pin up. Dăm o a doua șansă hainelor și obiectelor vechi, neobișnuite și pline de mister.

Ediția a III-a, The Murdishor se va organiza în perioada 27 Februarie – 1 Martie 2015, la Absintheria Sixtina, din Centrul Vechi, Str. Covaci, nr. 6, etaj 1, București.

Program de vizitare:
V–S: 16:00 – 24:00
D: 15:00 – 21:00

Intrare liberă!

Pentru detalii și informații cu privire la eveniment și expozanți vă invităm să vizitati pagina Facebook sau Evenimentul.