Halloween Party Cluj
Halloween at nightclub

În România de câțiva ani buni în ultimele zile ale lunii octombrie sunt programate petrecerile de Halloween.

Halloween Party Cluj  se va desfășura în majoritatea cluburilor pe data de 27, 28 sau 29 octombrie. Ca de fiecare dată, cei care vor participa au început deja să facă un research al costumelor pe care vor vrea să și le achiziționeze, iar ceilalți o vor face în curând.

Iqool le prezintă studenților clujeni (și nu numai) șase localuri unde pot participa la Halloween Party Cluj:

  1. Just Party presents Halloween Party în NOA

Prezentată ca cea mai reprezentativă petrecere a anului în unul dintre cele mai cunoscute cluburi clujene, Halloween Party îi va avea în NOA ca invitați pe Mohin Jan și Martis.

Cele mai indrăznețe și nebune costume de băieți și fete vor fi postate după eveniment și recompensate cu premii speciale.

Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie începând de la ora 23, iar intrarea va fi 20 de lei. Eventul de pe Facebook este aici.

n România de câțiva ani buni în ultimele zile ale lunii octombrie sunt programate petrecerile de Halloween. Halloween Party Cluj se va desfășura...
Halloween Party Cluj
  1. Riviera Halloween Party

Riviera Narghilea Cafe, unul dintre localurile clujene binecunoscute pentru narghileaua servită aici va organiza pe 28 octombrie petrecerea tematică de Halloween.

Localul situat pe strada Memorandumului anuntă un show incendiar de bellydance, cocktail-uri alese și alte surprize! Se pot rezerva mese de minim 5 persoane și se cere o consumație de 300 de lei.  Eventul de pe Facebook  aici

n România de câțiva ani buni în ultimele zile ale lunii octombrie sunt programate petrecerile de Halloween. Halloween Party Cluj se va desfășura...
Halloween Party Cluj

.

  1. Thriller Night / Halloween Party Cluj în Club Revolution

Clubul Revolution, situat chiar în centrul orașului, pe strada Memorandumului, va organiza pe 28 octombrie, cu începere de la ora 22:00  o petrecere tematică ce va dura până în zorii zilei, la ora 06.

Organizatorii așteaptă vrăjitoare cochete, văduve draconice, vampiri însetați, fantome, monștri și strigoi pentru a bântui în cea mai întunecată noapte a anului.

Băuturile vor curge fără oprire și spiritele se vor încinge, iar pentru asta a fost pregătită o ofertă pentru long drink/shot/bere între orele 22-23.

Trei dintre cele mai originale costume vor fi premiate. Intrarea este 10 lei, însă cei care vor veni necostumați vor penalizați și vor plăti 15 lei. Mai multe detalii aici 

  1. Noaptea Devoratorilor de Anime VI – Halloween Edition

Un eveniment destinat în special studenților de la Facultatea de Științe Economice și Gestiuena Afacerilor va avea loc în noaptea de 28 octombrie cu începere de la ora 20:00 și va ține până la 08:00 dimineața.

Având în vedere numele evenimentului, dacă sunteți pasionați de anime, acesta este locul perfect unde ar trebui să vă petreceți seara.

Intrarea se va face pe scările din dreapta intrării principale cu acces în A1.  Detalii aici 

  1. Halloween Party Cluj la Hotel Belvedere

Cu începere de pe 28 octombrie de la ora 20:00, Clubul Oamenilor Singuri organizează o petrecere ce te îndeamnă să fii din nou copil și să te bucuri de o atmosferă de carnaval.

Intrarea va costa 90 de lei și va include bufet sudez și open bar. De asemenea,  cele mai bune costume vor fi premiate, iar premiul cel mare va consta într-un bilet la Carnaval Party de pe 1 ianuarie de la Hotel Belvedere.

Detalii aici

  1. Egyetemista Halloween

Un party adresat în special celor de origine maghiară va avea loc la Bulgakov  Cafe, situat pe strada Inocentiu Micu Klein.

Un party cu premii pe măsură pentru cele mai strălucite costum și cu multă băutură îi așteaptă pe participanți în seara de 26 octombrie, începând de la ora 23:00.

Intrarea va costa 10 lei, urmând a se mări la 15 lei pe parcursul nopții.  Aici aveți detalii

n România de câțiva ani buni în ultimele zile ale lunii octombrie sunt programate petrecerile de Halloween. Halloween Party Cluj se va desfășura...
Halloween Party Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here