eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, lansează campania #haikudeparis. Desfășurată pe Instagram în perioada 16 iulie – 3 august 2015, campania provoacă toți călătorii români să surprindă într-o singură fotografie poezia Parisului.

Pentru a intra în concurs, utilizatorii români de Instagram trebuie să încarce public în perioada 16-29 iulie, folosind hashtag-urile #haikudeparis și #eSKYro, o fotografie care să ilustreze poezia Parisului din perspectivă proprie. Astfel, fie că e vorba de o fotografie pe care concurenții au realizat-o în Paris, fie că e vorba de una realizată într-un spațiu autohton, atât timp cât recreează cât mai original un loc din Paris sau un element tipic orașului, fiecare călător are o șansă de câștig. Marele premiu oferit la finalul campaniei constă în bilete de avion spre Paris, pentru două persoane, la bordul aeronavelor Air France.

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul unui juriu de utilizatori experimentați de Instagram: Cristina Bazavan, Corina Băcanu, Costin Cocioabă, Vlad Eftenie și Corina Maria Scheianu. După închiderea înscrierilor, pe 30 iulie, pe contul de Instagram al companiei eSKY.ro și pe pagina de Facebook a acesteia, va fi publicată lista finaliștilor concursului: primele zece fotografii, în ordine descrescătoare, care acumulează cele mai multe aprecieri (like). Jurizarea va avea loc în perioada 30-31 iulie, la finalul căreia va fi aleasă cea mai bună fotografie înscrisă în concurs, urmărind drept criterii respectarea temei concursului, creativitatea și originalitatea în abordarea temei, dar și calitatea fotografiei. Câștigătorul, concurentul care compune cea mai inspirată poezie într-o fotografie, va fi anunțat la data de 3 august 2015 la aceleași adrese menționate anterior.

#haikudeparis este prima campanie desfășurată pe Instagram de compania eSKY.ro, susținută de Air France. În spiritul comunității călătorilor inteligenți construite în jurul brandului eSKY, campania are drept scop stimularea creativității călătorilor români. #haikudeparis face parte dintr-o lungă serie de proiecte dezvoltate până în prezent de eSKY.ro alături de grupul Air France – KLM.

Detaliile legate de mecanismul complet al concursului și regulamentul de desfășurare pot fi consultate pe toată durata concursului pe blogul eSKY.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here