sâmbătă, mai 28, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleHaideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei

Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei

Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei!

Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei! De cele mai multe ori, sărbătorile de iarnă se petrec acasă, alături de cei dragi, cu foc în sobă și zâmbete pe fețele copiilor.

În basme, o seară friguroasă de iarnă ar arăta cam așa: mama pregăteşte gustări calde la cuptor, iar tatăl are grijă să nu se stingă focul în sobă, chicotind, între timp, cu cei mici. Totul e plin de veselie, cântece şi povești la ceas de seară.

Totuşi, dacă e să revenim la lumea reală, poveştile nu se adeveresc tot timpul. Mă întreb de ce mai există încă oameni fără adăpost? De ce mai găsim copii dormind în stradă? De ce tristețea încă e prezentă? De ce au loc accidente şi incendii? De ce unele familii rămân fără casă în preajma sărbătorilor?

Încercând să găsesc răspunsuri, realizez că există astfel de cazuri tocmai pentru ca umanitatea să dea o mână de ajutor. Pentru că este nevoie de noi într-o variantă mai bună. Fiindcă trebuie să fim mai calzi, mai săritori.

Deoarece, mai ales în preajma sfârșitului de an, trebuie să oferim sprijin sau să donăm din puținul nostru pentru astfel de familii. În continuare, vreau să vă prezint un caz care m-a emoționat. Sper că veți dori să îi ajutați .

15253496_10211164976825921_3079502974194990065_n

Cui îi putem îmbunătăţi viaţa?

Este vorba despre o familie tânără din județul Suceava, mai exact din satul Rotopănești, comuna Brădățel. Familia lui Ion și a Mirelei Aioanei, alături de cei patru copii ai lor, au nevoie de ajutorul nostru!

Aceștia au rămas fără locuință, fără bunuri sau bani din cauza unui incendiu enorm de la începutul lunii decembrie. Din cauza lui, cei patru copii, un băiat de 14 ani și trei fetițe de 12, 11 şi respectiv 3 anișori nu au avut parte de un Crăciun călduros.

Haideți să le facem viața mai frumoasă donând bani sau lucruri care le-ar putea fi de folos!

Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei!
Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei!

Toți cei care vor să ajute aceasta familie, o puteți face. Orice ajutor este binevenit. Cei care doresc să doneze bani o pot face direct în contul familiei, deschis la Banca Transilvania, pe numele Aioanei Ion.

Datele acestuia sunt:

  • COD IBAN: RO10BTRLRONCRT03399091301
  • COD SWIFT: BTRL RO22XXX

Dacă vreţi să donați prin modalități diferite sau să oferiţi orice alt ajutor, puteţi contacta familia la numerele de telefon:

  • Aioanei Ioan : (004) 0747 255 339
  • Aioanei Mirela : (004) 0740 003 804

Haideți să readucem zâmbetul pe buze familiei Aioanei!

 

Sursă informaţii: facebook.com/elenaloredana.mandachi

Surse foto: newparts.info, facebook.com/elenaloredana.mandachi

Andreea Croitoru
Studentă la Publicitate și Graphic Design, sunt o fire ambițioasă ce luptă mereu pentru ceea ce și-a propus. Îmi place să jonglez cu literele, simt că în scris mă pot exprima cel mai bine. Am o adevărată pasiune pentru călătorii, mi-e drag tare să descopăr locuri noi. De asemenea, cred cu tărie că viața-i frumoasă și merită trăită din plin, de aceea, încerc să mă bucur de fiecare moment.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular