Haideti sa-l facem bine!

  0
  305

  poza

  Ciprian Plopu (26 de ani) a fost diagnosticat cu cancer în urma efectuării mai multor teste și analize, având în abdomen o tumoare de 12 centimetri care trebuia extirpată urgent. Operația a decurs normal, tumoarea a fost extirpată, dar analizele post-operatorii au confirmat că aceasta este malignă, fără a putea determina tipul de cancer cu exactitate.

  După un alt set de analize, atât în România, cât și în străinătate, diagnosticul a fost pus: RABDOMIOSARCOM ALVEOLAR, o formă extrem de rară și de agresivă de cancer, cu un număr de circa 400 de cazuri în întreaga lume. Mai mult decât atât, analizele au descoperit, la doar două luni de la prima operație, o tumoare de patru centrimetri, localizată la nivelul bazinului.

  Momentan, singura șansă de supraviețuire a lui Ciprian este o nouă operație foarte dificilă, care se poate efectua în Turcia. Prețul operației este de 19.000 de euro, urmând ca, după operație, să treacă printr-un tratament de citostatice, care costă între 10.000 și 20.000 de euro. Timpul este scurt, banii trebuie strânși până la data de 4 august.

  Seturile de investigații, operația efectuată la București, deplasarea în Turcia și alte seturi de analize au fost suportate de familie. În acest moment, însă, familia a ajuns la capătul resurselor financiare și apelează la bunăvoința fiecăruia dintre noi.

  „Noi, toți cei din jurul lui, suntem convinsi că vom reuși să strângem această sumă și nu ne vom da bătuți pentru nimic in lume. Ciprian este colegul și prietenul nostru, este iubit de către noi toți, este un băiat extraordinar care merită să trăiască. Avem nevoie de ajutorul tuturor și suntem convinși că împreună vom învinge!”- Alina , prietenă.

  Toţi cei care pot contribui pentru a-l ajuta pe Ciprian, pot face donaţii în contul RO57INGB0000999902410820 pentru lei, iar pentru euro RO23INGB0000999904295075, pe numele Ciprian Constantin Plop sau pot da povestea mai departe. Haideți să-l facem bine!