marți, octombrie 19, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberHai și tu la Fantastic Mondays, prima serie de scriere creativă în...

Hai și tu la Fantastic Mondays, prima serie de scriere creativă în genurile non-realiste

Revdepov și Bookblog.ro vă invită la prima serie Fantastic Mondays, 5 întâlniri de scriere creativă în genurile non-realiste. Atelierele vor fi susținute de 5 scriitori-antrenori: Michael Haulică, Dănuț Ungureanu, Ana-Maria Negrilă, Oliviu Crâznic și Marian Truță.

 

Fantastic Mondays sunt gândite pentru cei care vor să se antreneze în genurile science-fiction, fantastic, realism magic, fantasy, horror, steampunk, policier, aventuri și alte lumi alternative.

Orarul întâlnirilor este următorul:  pe 23 aprilie cu Michael Haulică, pe 7 mai cu Dănuț Ungureanu, pe 21 mai cu Marian Truță, pe 4 iunie cu Ana-Maria Negrilă, pe 18 iunie cu Oliviu Crâznic.

Frecvența este de o întâlnire la două săptămâni. Înainte de a începe întâlnirile, vei primi un mail cu temele celor 5 ateliere. Textele tale vor fi citite de fiecare scriitor-antrenor în parte, înainte de întâlnirea cu el. În timpul atelierului vei primi feedback pentru ceea ce ai scris, se va discuta o temă teoretică și recomandări de lectură (beletristică și nu numai) pentru a aprofunda subiectul.

În trecut, atelierul a fost axat doar pe SF & F și a fost predat de Mike Haulică ♦ Dănuț Ungureanu ♦ Oliviu Crâznic ♦ Marian Coman ♦ Florin Pîtea. Antologia publicată în urma primei ediții a atelierului poate fi cumpărată pe site-ul editurii Millenium Books. Se numește „Eroi fără voie”, iar absolvenții au lucrat pe texte și după atelier, într-un cenaclu inițiat la ideea lui Michael Haulică, numit Secția 14. Unii dintre absolvenții celor 3 ediții dinainte de transformare au fost publicați în reviste SF (Argos, Galileo, Gazeta SF, Helion, Știință&Tehnică). Au apărut în antologii: Mihai Alexandru Dincă, Andrei Panțu (Argos Doi), Valeriu Tudose (Argos Trei), Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea (Povestiri cu dragoni), sau au volume proprii: Cezarina Anghilac, Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea, Alexandra Medaru.

Înscrierile la prima serie se fac până pe data de 15 aprilie 2018

Detalii pe: http://revdepov.ro/ateliere/sff/

Asta chiar sună interesant, nu-i așa? înscrie-te și tu! Multă baftă! 🙂

Alexandra Gavrilăhttps://voxofvanity.com/
Sunt suma provocărilor cu care m-am confruntat, a scopurilor pentru care am luptat și a pasiunilor pentru care trăiesc. Mă definesc ambiția, seriozitatea și perseverența, nu cred în noroc și nici în destin. Sunt dornică de a depunde îndeajuns efort pentru a dobândi cele la care aspir. Îmi place să îmi asum riscuri, pot lucra sub presiune și realizez mereu ceea ce îmi propun. Definiția succesului personal este propria mulțumire de sine.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular