Revdepov și Bookblog.ro vă invită la prima serie Fantastic Mondays, 5 întâlniri de scriere creativă în genurile non-realiste. Atelierele vor fi susținute de 5 scriitori-antrenori: Michael Haulică, Dănuț Ungureanu, Ana-Maria Negrilă, Oliviu Crâznic și Marian Truță.

 

Fantastic Mondays sunt gândite pentru cei care vor să se antreneze în genurile science-fiction, fantastic, realism magic, fantasy, horror, steampunk, policier, aventuri și alte lumi alternative.

Orarul întâlnirilor este următorul:  pe 23 aprilie cu Michael Haulică, pe 7 mai cu Dănuț Ungureanu, pe 21 mai cu Marian Truță, pe 4 iunie cu Ana-Maria Negrilă, pe 18 iunie cu Oliviu Crâznic.

Frecvența este de o întâlnire la două săptămâni. Înainte de a începe întâlnirile, vei primi un mail cu temele celor 5 ateliere. Textele tale vor fi citite de fiecare scriitor-antrenor în parte, înainte de întâlnirea cu el. În timpul atelierului vei primi feedback pentru ceea ce ai scris, se va discuta o temă teoretică și recomandări de lectură (beletristică și nu numai) pentru a aprofunda subiectul.

În trecut, atelierul a fost axat doar pe SF & F și a fost predat de Mike Haulică ♦ Dănuț Ungureanu ♦ Oliviu Crâznic ♦ Marian Coman ♦ Florin Pîtea. Antologia publicată în urma primei ediții a atelierului poate fi cumpărată pe site-ul editurii Millenium Books. Se numește „Eroi fără voie”, iar absolvenții au lucrat pe texte și după atelier, într-un cenaclu inițiat la ideea lui Michael Haulică, numit Secția 14. Unii dintre absolvenții celor 3 ediții dinainte de transformare au fost publicați în reviste SF (Argos, Galileo, Gazeta SF, Helion, Știință&Tehnică). Au apărut în antologii: Mihai Alexandru Dincă, Andrei Panțu (Argos Doi), Valeriu Tudose (Argos Trei), Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea (Povestiri cu dragoni), sau au volume proprii: Cezarina Anghilac, Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea, Alexandra Medaru.

Înscrierile la prima serie se fac până pe data de 15 aprilie 2018

Detalii pe: http://revdepov.ro/ateliere/sff/

Asta chiar sună interesant, nu-i așa? înscrie-te și tu! Multă baftă! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here