Hai sa trisam la Candy Crush!

  • Fără vieți pierdute: RESHUFFLE!

  Iar ai parte de un nivel greu de care cu chiu cu vai vei putea trece. Dacă nu vrei să-ți pierzi din vieți, iar apoi iar să aștepți alte vieți, când vrei cu încrâncenare ca ceva să se schimbe, deschide mobilul cu Candy Crush și apasă butonul de exit fără a face vreo mutare. Când vei reveni la joc, bomboanele vor fi aranjate în altă poziție și posibil, vei descoperi că în altă formă poți termina și level 100. De fiecare dată când vei face asta nu îți vei pierde vieți, dar nu uita: merge doar pe mobil și când nu ai parte de time challenge. Time is ticking, so start crushing candies!

  Reshuffle

  • Vieți infinite, da, ai citit bine: INFINITE

  Înseamnă că vei avea parte de un nevernding playing și ce poate fi mai bine decât să te crezi invincibil? Deschide mai multe tab-uri în propriul browser și vei descoperi că la fiecare ai câte 5 vieți. De fiecare dată când treci un nivel greu, dă-ne de știre cum ai făcut! Și când l-ai trecut nu uita să dai refresh la fiecare pagină, dar nu le închide, fiindcă nu se știe niciodată când ai nevoie de o viață în plus!

  Vieți infinite

  • Un scor imens fără a pierde timpul

  Cred că jocul acesta a fost singurul ce a reușit într-o zi să mă frustreze atât de tare de mă gândeam să-l șterg. Bine că dependența și-a spus cuvântul și într-un final mi-am dat seama cum am reușit să trec peste un time challenge. Ca să reușești trebuie să aduni +5 bomboane, iar când vezi semnul de +5 fă totul pentru a-l revedea pe laptop, tabletă sau mobil. Vei observa apoi că ți se adaugă câteva secunde, destul de prețioase când vine vorba de Candy Crush. Cunoscătorii știu ce vorbesc.

  +5

  • Joacă-te strategic!

  Mulți vor afirma că jocul acesta este simplu, nu ai nevoie de un coeficient de inteligență mare și evident nici de strategie. Ei gândesc eronat și pun pariu pe level 70 că nu au reușit să-și întreacă prietenii de pe Facebook. Fiecare își face strategia proprie, însă vă ofer următorul sfat: păstrați-vă bomboanele dungate (vedeți imaginea de mai jos) cât mai mult și folosiți-le doar când aveți nevoie!

  Strategie

  • Termină cu mutări extra

  Mutările extra nefolosite se vor transforma în puncte când peștișorii curcubeu îți vor mânca din bombonele. Să curgă punctele! Sugar crush!

  Final

  • Cadouri de la prieteni

  Primește tot ce îți oferă prietenii de lșa vieți până la mutări exra doar când nu mai ai, nu de alta, apoi vei descoperi că ai pierdut vieți necesare doar fiindcă le-ai acceptat când aveai deja 5. Ai grijă să apeși butonul de exit când nu-ți dorești cadoul de la prieteni. Fiecare cadou te poate ajuta să ajungi la un alt nivel așa că vezi ce alegi!

  Candy Crush

   

   

   

  Comentarii

  comentarii

  NICIUN COMENTARIU