Mai sunt doar trei săptămâni până la ziua mult așteptată, în special, de studenți. Cu gașca și biletul de tren în mână, distracția poate începe oricând.

1_mai_la_mare_cu_preturi_pornind_de_la_60_de_lei_80131000

Vești bune. Guvernul a hotărât, zilele acestea, ca ziua de 2 mai 2014 să fie declarată zi liberă. Decizia pare a fi luată mai mult în scop strategic, și anume de a sprijini turismul și să realizeze venituri mai mari în aceste zile. Așadar, cu toții vom avea de câștigat: weekend prelungit, distracție mai multă, câștiguri pe măsură.

Prognoza meteo nu ne dă o veste prea bună. Cel mai probabil, ziua de 1 mai va fi una ploioasă, potrivit unei prognoze a ANM (Administrația Națională de Meteorologie). Întreaga lună se anunță a nu avea temperaturi foarte ridicate, precipitaţiile fiind anunțate în mare parte a ţării.

Dar condițiile meteo nefavorabile nu reprezintă o piedică pentru doritorii de distracție. Doar sentimentul de a simți briza mării de aproape te încălzește. Câți dintre voi nu-și doresc să vadă răsăritul soarelui stând pe plajă și punându-și o dorință?

La un simplu search pe Google găsești din plin tot felul de oferte de cazare, una mai tentantă decât alta, asta desigur, dacă ai avea nevoie. Nisipul poate fi un loc primitor, lângă un foc și un cort bine instalat.

Agenda zilei pare destul de încărcată: festivalurile electro-house The Mission şi Sunwaves în nordul Mamaiei, Crazy Salsa Fest în Mangalia, concertele din Vama Veche. Poți asista la parada organizată de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, ce se desfășoară pe întreg litoralul românesc, începând din sud cu Mangalia, Eforie, Constanța, Mamaia până în Năvodari. Se vor organiza jocuri în aer liber, și nu numai atât. Seara va continua cu jocuri de artificii şi lasere, lansări de lampioane şi petreceri în cluburi sau în aer liber, având un program special pentru cele patru zile libere.

Pe plaja din Mamaia va fi lansat filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia, pe care îl poți viziona anticipat aici.

Așadar, distracție plăcută!