HAHAHOUSE REDEFINESTE STANDARDELE PRINTR-UN NOU EP – HIPSTERIUM

0
126

Florin Marica, cunoscut sub numele de DJ Marika, este unul din primi DJ, producatori si promoteri care s-a implicat profund in fenomenul de muzica underground din Romania inca din anii 90. Tripwerk este un proiect nou al compatriotului sau Reasonandu. El se inspira din multe genuri muzicale cand produce, intrepatrunzand cele mai bune vibe-uri electronice. Impreuna, DJ Marika si Tripwerk combina sound-uri diferite si idei pentru un duo inedit pe scena muzicii din Romania.

Pentru acest EP, in completarea lor vine timbrul resonant si de neinlocuit a lui Junkyard – o voce pe care producatorii au transformat-o intr-o poveste cel mai bine spusa pe ringurile de dans.  Vibe-ul EP-ului este unul ce reflecta muzica electronica pura, o viziune inapoi-la-radacini asupra muzicii electronice.

“Hipsterium” de fapt reprezinta o stare de spirit, de asemenea fiind intrepatruns cu sensibilitati distincte ale remix-erilor precum varianta deep tech a lui Manuel Riva, linia de bass dementiala a lui Planet H si atingerea electronica zdravana a lui Unu, transforma acest EP intr-un punct de cotitura al release-urilor ce vor urma.

Cu siguranta nu va veti satisface pofta de dans dintr-o singura ascultare deoarece piesele bine desavarsite te trimit rapid intr-o stare de placere ce nu veti vrea sa se sfarseasca prea curand.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati

https://www.facebook.com/hahahouse.ro

Precum si pagina artistului:

https://www.facebook.com/DJMarika.Tripwerk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.