vineri, octombrie 15, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberHabanegra – concert de muzică latino-americană

Habanegra – concert de muzică latino-americană

Pe 1 Martie, formula extinsă a proiectului Habanegra se întoarce la Clubul Țăranului pentru o nouă seară de muzică plină de ritm şi pasiune.

Ioana Ernea – voce
Carlos Enrique – pian
Luis Angel Palomino Tuero – flaut si sax
Raubel Torres Gonzalez – chitară bas
Gilberto Acen Ortega – percuţie

clubultaranului1

Suport artişti: 30 ron
Rezervari: 021 3108048

În zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor din America Latină s-a născut o muzică plină de pasiune, la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de acolo. Fie că e vorba de bolero son, timba, merengue,cha-cha-cha, pasillo, musica ranchera, tango, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire puternică, mereu dusă până la capăt, fără jumătăţi de măsură.

Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Carlos, Luis, Gilberto şi Raubel, muzicieni cubanezi, cărora muzica asta le curge prin vene, dar sigur vă daţi seama că împreună vă vor purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.

ioana

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular