Grey Coaching lanseaza cursul de Comunicare eficienta

  0
  255

  Eşti student şi cauţi un mediu în care să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile personale, să cunoşti oameni noi şi să ai acces uşor către angajatori?

  Grey Coaching dezvoltă o comunitate de studenţi care vor primi reduceri de 50% sau chiar invitaţii gratuite la evenimente de dezvoltare personală, acces uşor la întâlniri cu angajatori şi consiliere în carieră! Înscrie-te în program!

  Primul curs este cel de Comunicare eficientă, care va aduce un plus de valoare vieţii tale interpersonale. Este perfect pentru tine dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti vizibil relaţiile cu ceilalţi şi să transmiţi mesaje pozitive, clare şi corecte în situaţii legate de muncă şi nu numai.

  database plan

  Într-o lume în care competiţia este foarte mare, în care eşti asaltat de informaţii din diverse surse, mesajele importante trebuie să fie transmise corect.  Fie că este vorba de comunicare orală sau scrisă, de o interacţiune face-to-face, un telefon sau un e-mail, transmiterea mesajului corect duce la stabilirea unei conexiuni care lasă o impresie bună, dar şi la obţinerea rezultatelor scontate.

  De altfel, să ştii să comunici eficient este o calitate importantă în toate aspectele vieţii: indiferent de tipul de job pe care îl urmăreşti, toate organizaţiile caută oameni cu abilităţi de comunicare şi socializare. Orice job implică o interacţiune cât de mică cu alţi oameni şi este necesar ca această comunicare să fie benefică muncii tale, nu să te încurce.

  Cursul de Comunicare eficientă dezvoltă patru etape importante pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare în diverse domenii:

  1.  E-mailul– despre empatie, scriere clară, transmiterea mesajului eficient prin e-mail
  2.  CV-ul si scrisoarea de intentie– cum transmiţi clar toate informaţiile utile angajatorului, ce si cum scrii în CV şi mai ales cum faci o scrisoare de intenţie de succes!
  3.  Prezentarea scrisa– comunicarea scrisă şi elemente vizuale
  4.  Prezentarea orala– elemente verbale şi non- verbale ale comunicării eficiente

  Cursul se desfăşoară în perioada 1- 4 septembrie, între orele 10- 13.  Orarul îl găsiţi aici.

  Vă puteţi înscrie aici, completând formularul.

   

   Mai multe detalii găsiţi pe: http://www.greycoaching.ro/