Grand Vlog – un proiect video cu și despre cinema

  0
  49

  București, 20 februarie 2017Grand Cinema & More lansează Grand Vlog, un proiect video de anvergură prin care oferă cinefililor informații, recenzii și recomandări de film și spectacol, actualizate săptămânal pe pagina de YouTube și pe site-ul cinematografului.

  Grand Vlog a pornit ca o alternativă dinamică a actualizărilor pe site, a recenziilor scrise și a zecilor de liste de filme „de văzut”, accesibilă online într-un format în care orice iubitor de film și-ar dori-o – video. Informațiile pe care obișnuiam să le căutăm pe site-uri de specialitate sau în social media depășesc mediile convenționale, prezentate cu charismă și umor de Cristina Călin și Ramona Popescu –membre ale echipei Grand Entertainment și pasionate de filmconvinse.

  „Lucrând împreună în industria cinematografică de atât de mult timp, ne-am dezvoltat propriul stil de a vedea filmele, de a le comenta, de a crea conexiuni între ele. E un întreg ritual transpus într-un vlog, unul pe care suntem convinse că îl recunosc mulți iubitori de film”, a declarat Cristina Călin.

  Fiecare episod va prezenta lansările săptămânii, atât în materie de film, cât și de spectacol, promoțiile și evenimentele speciale desfășurate în cinematograf. „Ce să vezi, unde să vezi și, mai ales, de ce. Practic, tot ceea ce ne-ar plăcea nouă să știm la început de săptămână, atunci când ne gândim ce vom face după birou sau unde vom merge în weekend”, a descris Ramona Popescu proiectul.

  Primul episod al vlogului propune un nou film din seria John Wick, două filme horror în toată puterea cuvântului  – O terapie pentru viață și Avertizarea 3 – și o dramă co-producție Franța-Belgia: Belgica.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.