Aşa cum ne spun chiar organizatorii acestui concurs, “Grand Spoof este singura competiție de parodiat reclame din Romania”. În fiecare an, pasionaţii de publicitate se adună la porţile platformei The Creator pentru a revendica un premiu oferit de juriul profesioniştilor (în valoare de 4.000 RON brut) şi premiul de 3.000 RON brut acordat în urma votului on-line.

Grandspoof_2012_carton_1280x1024

Votul on-line are un sistem simplu: Orice pasionat de publicitate înscris pe site-ul IQads poate acorda un vot din contul său de utilizator.

The Creator mai adaugă următoarele informaţii, ce trebuiesc ştiute de fiecare participant: “După finalizarea voturilor, numărul de voturi acordat de către public fiecărei lucrări din competiție este transformat într-o notă, de la 0 (cel mai slab) la 10 (cel mai bun). Astfel, nota 10 se împarte la numărul de lucrări finaliste. Lucrarea cu cele mai multe like-uri primeşte nota 10 iar din următoarele se scade coeficientul de mai sus înmulţit cu locul din clasamentul publicului plus 1.“

Eşti pasionat de publicitate, eşti amuzat de personaje şi acţiunea din spoturile TV romaneşti, sau dimpotrivă, eşti iritat de spoturi la farmacii glorificate pe micile ecrane, atunci nu te opreşte nimic să îţi folosesşti imaginaţia pentru a fi propriul regizor, producător şi actor într-un spoof  “de milioane”.

Cele mai bune 10 spoturi, alese în urma voturilor, vor fi proiectate joi 15 august, în Fabrica Club cu ocazia evenimentului de publicitate neconvenţională ADfel din Bucureşti.

Înscrierile se fac pană la data de 18 Iulie 2013.

Mai multe detalii despre brief şi regulament găsiţi aici .

 

Merge banda, aşa că… Mult succes.

 

Redactor: Mihăilă Cristian

Imagine: creator.iqads.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here