Grand Family Festival, la a douăsprezecea ediție de film pentru copii

0
62
„Hai să cântăm!”, „Berzele” și „Marele Uriaș Prietenos” sunt câteva dintre filmele care  se bucură de un preț special

București, 30 ianuarie 2017 – La Grand Cinema & More, fiecare vacanță a celor mici devine prilej pentru filme și timp petrecut în familie. Anul acesta, cea de-a douăsprezecea ediție Grand Family Festival se va desfășura în perioada 6 – 10 februarie, reunind unele dintre cele mai apreciate filme pentru copii la un preț special.

Pe parcursul festivalului, în cinematograf vor rula șaptesprezece dintre cele mai îndrăgite producții, printre care și lansări de succes ale anului trecut. Toate filmele din program vor fi dublate în limba română, în format 2D și 3D și vor fi accesibile la prețuri care aduc toată familia împreună. Pentru adulți, orice bilet la film costă 16 lei, iar copiii cu vârsta sub 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Împreună, copii și adulți, vor putea urmări Fură steagul, salvează Luna (Capture the Flag), Gruffalo și prietenii lui (Gruffalo And His Friends), Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți (Ice Age: Collision Course), Kubo şi lăuta magică (Kubo And The Two Strings), Ups! Am pierdut arca (Ooops! Noah is Gone…), Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (Open Season: Scared Silly), Ozzy – Marea evadare (Ozzy), Oachi, prințul din junglă (Ribbit), Hai să cântăm! (Sing), Marea bulgăreală (Snowtime!), Berzele (Storks), Angry Birds – Filmul (The Angry Birds Movie), Marele Uriaș Prietenos (The BFG), Singuri acasă (The Secret Life of Pets), Al şaptelea pitic (The Seventh Dwarf), Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă  (The Snow Queen 3) sau Trolii (Trolls) în format 2D și 3D, dublate în limba română.

„Douăsprezece ediții mai târziu, credem încă în puterea Grand Family Festival de a aduce familiile împreună în fața unui film cu final fericit. Tocmai de aceea, ne străduim de fiecare dată să includem în program acele filme care să amuze și să emoționeze în egală măsură copii și părinți, iar, din acest punct de vedere, ne bucurăm că anul trecut a fost atât de bogat în lansări de animații de succes”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Întregul calendar al festivalului poate fi accesat pe grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.